Blikk

Pszichológ­us kezeli Csutit

▶ Rájött, egyedül nem tudja kezelni az őt ért tragédiák okozta fájdalmat

-

BUDAPEST — Szabó András Csutinak az elmúlt háromévben rengeteg nehézségge­l kellett szembenézn­ie. Az üzletember elveszítet­te bátyját, két nagymamájá­t, és a házassága is véget ért Kulcsár Edinával. Bár korábban úgy gondolta, hogy egyedül fel tudja dolgozni mindezt, belátta, jobb, ha szakember segítségét kéri. Az üzletember Instagramo­n indított kérdezz-felelekje során árulta el, hogy nemrég szakemberh­ez fordult, a Blikknek pedig őszintén vallott terápiájár­ól.

– Eddig egyedül próbáltam megküzdeni az elmúlt időszak nehézségei­vel, de most már van egy pszichológ­us, aki segít ebben. Korábban is sokan tanácsoltá­k, hogy jó lenne, ha a velem történteke­t egy kívülálló szakemberr­el beszélném meg, hiszen ő objekt ívabba n t udja meg ítél n i mindazt, amik bennem lehetnek. Most azonban eljött az a pont, amikor én is készen állok minderről őszintén, tabuk nélkül beszélni egy szakembern­ek – mesélte Csuti.

Az üzletember végső elhatározá­sát egy hamarosan induló műsorban átéltek adták meg.

– Nem beszélhete­k még róla, de ez egy olyan típusú műsor volt, amely teljes mértékben kizökkente­tt a komfortzón­ámból – mesélte. – Sokat változtam, megtanulta­m értékelni az élet apró szépségeit, és olyan dolgokat szeretni, amik eddig teljesen idegenek voltak tőlem.

Csuti ezután érezte azt, hog y va lóba n készen á l l szembenézn­i minden elfojtott érzésével, negatív gondolatáv­al és elkezdeni a terápiát, amire azóta heti rendszeres­séggel jár.

– Eddig kétszer voltam és bár nagyon mélyre ástunk, volt, hogy el is érzékenyül­tem, jó érzésekkel távoztam. Könnyen meg tudtam nyílni és kiadni magam. Bár tényleg nagyon mélyen voltam, a két gyermekem és az édesanyám miatt sosem hagytam el magam. A legfontosa­bb, hogy tökéletes apa, az anyukámnak pedig fia tudjak lenni. Erre törekszem, ez ad erőt minden máshoz – mesélte Csuti. – Szeretném végleg lezárni a

Szabó András Csuti elveszítet­te mindkét nagymamájá­t, a bátyját, és a házassága is tönkrement

múltat és új életet kezdeni. Szerencsér­e mindenben meg tudtunk eg yezni Edinával, így remélem, hamarosan minden a helyére kerül.

Andrei és Réka éjt

nappallá téve gyakorol

 ?? ?? Maximalist­ák
Maximalist­ák
 ?? ??
 ?? ?? Vesztesége­k
K. N.
Vesztesége­k K. N.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary