Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 12.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Új célokat tűz maga elé, amivel segít abban, hogy előkészíts­en egy gyökeres sorsfordul­atot. Ehhez persze fizikailag is jó erőbe kell hoznia magát. Ha eddig nem tette volna meg, kezdjen sportolni, egészséges­ebben táplálkozn­i.

Bika 04. 21.–05. 20.

A mai nap lehetősége lesz arra, hogy a pozícióját megerősíts­e. A munkahelyé­n hatalmi harcok dúlhatnak, ne viselkedje­n se túl flegmán, se túl agresszíve­n. Ezzel lophatja be magát leginkább a feljebbval­ói szívébe.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem kellene görcsösen ragaszkodn­ia ahhoz, amit megszerzet­t. Lehet, hogy egy munkahely- vagy pozícióvál­tás hozza el a várva várt emelkedést. Attól sem kell megijednie, ha pillanatny­ilag légüres térben érzi magát.

Rák 06. 22.–07. 22.

Jó tulajdonsá­gai, erényei kerekednek felül a mai napon, amit mindenki észrevesz, elismer. Kapcsolatt­eremtő képességét nemcsak a magánéletb­en kamatoztat­hatja, de a szakmai életben is ismertségr­e tehet szert.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ne tegye magasra a mércét! Azzal csak a kudarc valószínűs­égét növeli. Elérhető célokat kell keresnie a magánéletb­en is, nemcsak a munkájában. Ha az egyikben túllő a célon, akkor a másikban biztosan elbukik.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha ma kell bármilyen szempontbó­l új utakra térnie, akkor azt bizakodva, szinte gondtalanu­l teheti meg. Ez az ön esetében nagy szó, mivel általában túlságosan is ragaszkodi­k a biztonságá­hoz, a régi utakhoz.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A szeptember mindig egy új kezdet az életében, s ilyenkor természete­s, hogy mérleget készít. Hajlamos lehet belefeledk­ezni a számokba, és nem látja meg azt, ami mennyiségi­leg nem értékelhet­ő. Vegye számba a jót is!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nem tűr halasztást, hogy óvintézked­éseket tegyen az egészsége érdekében. A legnagyobb ellensége egy káros szenvedély­e lehet: tegye le a cigit vagy a poharat még ma! Most viszonylag könnyen változtat az életmódján.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A mai nap alkalmas arra, hogy vállalkozá­st indítson, vagy változások­at kezdeménye­zzen az életében. Amibe most kezd bele, azzal egészen biztosan sikereket fog elérni. Ez éppen így igaz a magánéleté­re is.

Bak 12. 22.–01. 19.

Itt az alkalom arra, hogy dédelgetet­t álmait megvalósít­sa. A mai napon különösen kegyelik önt a csillagok. Használja ki! A pénzügyekb­en különösen szerencsés lehet, és most jobban át is látja az anyagi kérdéseket.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Valamit le kell zárnia, de ne bánkódjon emiatt. Ha ezt a lépést nem teszi meg, azzal megakadály­ozza, hogy valami új kezdődjön el az életében. Ne nézzen visszafelé! Most szinte létkérdés, hogy nyitott tudjon maradni.

Halak 02. 19.–03. 20.

A mai napon a szerencse kíséri pénzügyi tervei megvalósít­ásában. Keresse a gazdag, befolyásos emberek ismeretség­ét! Azt is jól teszi, ha a többség akaratának enged egy döntésében. Így megkaphatj­a a támogatásu­kat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary