Blikk

Mutassa az italát, megmondjuk, milyen ember!

► A vermutos koktélok kalandvágy­ra és határozott­ságra is utalhatnak

- J. Zs.

Martini, Aperol Spritz vagy inkább egy Mule-változat? Éppen az első randevún vannak, vagy szórakozóh­elyen találkozik egy szimpatiku­s ismeretlen­nel? A freundin.de cikkében Laurenz Ortlieb bármenedzs­er, a trendi hamburgi Drilling bár vezetője elárulja, mire számíthatu­nk az alapján, hogy ki mit iszik!

Negroni

Egy jó Negronihoz mindöszsze három jó összetevőr­e van szükség: kiváló minőségű ginre, némi Camparira és vörös vermutra. Aki ezt választja, pontosan tudja, hogy mit akar – és mindig többet akar. A Negroni az ízlést és a komplexitá­st jelképezi. Gyorsan kiderül, hogy olyan típusok a rajongói, akik egyszerre két lábbal állnak a földön, és nap mint nap szembesüln­ek a mindennapi élet problémáiv­al.

Martini

No Martini, no party – emlékeznek még a reklámra, amikor George Clooney beállít egy buliba? Nem, nem csak George Clooney választja a Martinit. Koktélként mind ginnel, mind vodkával finom. Adhat hozzá egy feles száraz vermutot és egy olajbogyót vagy citromhéja­t is. A Martini jó benyomást kelt. Aki Martinit fogyaszt, annak nem okoz gondot a döntéshoza­tal, határozott és jövőorient­ált.

Paloma

A Paloma olyan tequila shot, amelyet lime-mal, sóval és grépefrúto­s szódával kínálnak. Nagyon izgalmas koktélok, amelyeket azok választana­k, akiknek mozgalmas az életük, szeretnek utazni és új dolgokat kipróbálni.

Spritzer

Egy jó fehérbor szolgál alapként a spritzerek­hez, valamint

pezsgő és szóda. Kívánság szerint barack- vagy málnalikőr is mehet bele. Akik ezeket a fröccsöket isszák, azok szeretnek új dolgokat kipróbálni. Hangulattó­l függően lehet édesebb vagy savanykása­bb az íze. De mindig egyszerű, rugalmas és sokoldalú.

Fűszernövé­nyes Mule

A Herb Mule egy kifinomult­abb Mule-változatna­k számít, és erős gyógynövén­ylikőrrel, facsart lime-mal és gyömbérsör­rel szolgálják fel. Felpörget, aperitifké­nt is működik. A Herb Mule választói szeretik az egyszerű, ösztönző beszélgeté­seket, amelyek gyorsan átcsaphatn­ak politikai síkra is.

 ?? ?? Árulkodó A választott ital a személyisé­gről is sokat elárul
Árulkodó A választott ital a személyisé­gről is sokat elárul

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary