Blikk

Hiába sokkolták TNT Inti szívét

- K. B. N.

Singh Viki lapunknak elmondta, hogy volt szerelme lett a turné

menedzsere

BUDAPEST — Már 12 éve nincs köztünk Szenes Iván, de a slágerei tovább élnek, emlékét pedig méltó módon őrzi lánya, Andrea is. Halálának évfordulój­án minden évben megrendezi­k a Szenes Iván-emlék koncertet, ahol ismert előadók éneklik a dalszövegí­ró szerzemény­eit. Idén 21 színész, énekes lépett színpadra a vasárnapi, ötórás gálaesten, sőt egy politikus is. A sztárok között volt Bodrogi Gyula, az Apostol Együttes, Zalatnay Sarolta, Soltész Rezső, Singh Viki, Malek Andrea, Malek Miklós, Szacsvay László, Csonka András, Szabó Ádám, Kocsis Tibor, Opitz Barbara és Tabáni István. Singh Vikit, aki több dallal is szerepelt, volt párja, Tamás kísérte el a koncertre. A kívülálló azt gondolhatt­a, újra együtt vannak, de az énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba.

– Továbbra is barátok vagyunk és együtt dolgozunk. Ő a t u r némenedzse­rem, ezért jött velem. Ennél több azonban nincs közöttünk – fogalmazot­t Viki.

BUDAPEST — Újabb eljáráson van túl a TNTből ismert Inti, azaz Zuber K risztián. A z előadó szívét hét főn altatásban sok kolták, hogy jó ritmusba n ver jen, az eljárás azonban eredményte­len volt.

Ahogy korábba n meg í r t uk , a zenészt szívelégte­lenséggel é s sz í v r it mu s - zavarral vették fel a kórházba szeptember elején, s bár a kezelésnek hála már sokkal jobban érzi magát, a szíve egyelőre a sokkolás után sem ver jó ritmusban.

– Azért volt szükséges ez az eljárás, mert sajnos még mindig nem jó ritmusban ver a szíve. Először elaltatták, majd sokkolták a szívét, mintha újraéleszt­enék. Sajnos ez most nem sikerült, így az eljárást később megismétli­k, addig tovább kezelik a gyógyszere­kkel – magyarázta lapunknak Inti párja, Sáfrány Emese.

Lapunk elérte Intit is, aki derűlátó.

Bár a tegnapi orvosi eljárás sikertelen volt, Inti bizakodó Ahol Soltész Rezső színpadra lép, ott hangosan szól az ének. Most is ez történt,

a közönség örömére

Pályaív

Kocsis Tibor és Szabó Ádám is tehetségku­tató műsorban tűnt fel, azóta mindketten érett előadók

lettek

– Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszere­knek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag. Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethet­ő kardiovert­er-defibrillá­tor. Ez az eszköz fogja szabályozn­i a szívritmus­omat, és arra is képes, hogy újraindíts­a a szívem, ha esetleg leállna. Emellett persze a gyógyszere­imet is folyamatos­an szednem kell – mondta a Blikknek Inti.

Szenes Andrea 12 éve

ápolja édesapja emlékét

 ?? ?? Szerepvált­ás
K. N. Örökzöld Örökség
Szerepvált­ás K. N. Örökzöld Örökség
 ?? ?? Lelkierő
Lelkierő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary