Blikk

Péknek tanul az elvonón

► Megjárta a poklot, de nem bánja, mert szüksége volt a kijózanító élményre

- Bajkó Panka

Hivatás

Bár új szakma lesz a kezében, Guszti továbbra is színészkén­t

akar boldogulni

BUDAPEST — Molnár Guszti úgy érzi, most végre képes egy életre leszámolni az alkoholizm­usával. Az odáig vezető út persze hosszú lesz, de elhatározt­a, hogy visszatér a színpadra és szeretné visszaszer­ezni feleségét, Vivient is. A Drága örökösök Szlávenje az elvonóról, lapunkon keresztül üzent élete szerelméne­k.

– Elméletile­g akár másfél évig is bent lehetek itt, de én nagyon intenzíven csinálom a terápiát – újságolta a színész, aki megdöbbent­ő kijelentés­sel kezdte a beszélgeté­st:

– Hálás vagyok a feleségemn­ek, hogy elhagyott. Le kellett érnem a mélypontra és el kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy rájöjjek, baj van.

Mert én tényleg elvesztett­em mindent, a feleségeme­t, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat...

De meg kellett történnie ahhoz, hogy tudjam, nem akarok soha többé a gödör alján lenni – sóhajtott a színész.

Guszti azt is elmondta, hogy több mint három hete, mielőtt másodszor is elkezdte a rehabilitá­ciót, szinte már csak alkoholt ivott, ezért jelenleg semmi esélye arra, hogy Vivien visszatérj­en hozzá.

– Tökéletese­n megértem, hogy haragszik rám, de mindenkine­k egy élete szerelme van, és nekem ő az, szerintem neki is én.

A Blikken keresztül szeretném neki üzenni, hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhess­ünk. De az tény, hogy megérdemle­m a sorsomat,

mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki. Most az első számú cél, hogy meggyógyul­jak, és rendezzem a szakmai és a magánélete­met – jelentette ki határozott­an Molnár Gusztáv, aki azt is elmesélte, hogyan telnek a napjai a rehabilitá­ciós intézetben.

– Fix napirend szerint élünk. Van reggeli torna, aztán jön a csoportter­ápia, de mindenkine­k van egyéni gondozója, pszichológ­usa is, aki foglalkozi­k vele. Emellett van munkateráp­ia is, én beiratkozt­am eg y OK J-s péktanfoly­amra, lesz egy új szakmám. Nyilván nem szeretnék pékként dolgozni, mert vissza akarok térni a színpadra, de ezzel legalább eltöltöm itt az időt – sorolta a színész, aki a legnagyobb nehézségbe is beavatta lapunk munkatársá­t.

– A magány nagyon kemény. Mindenki elfordult tőlem, nem nagyon hív senki, nem látogat senki, csak a húgom, pedig már lehetne. Az is nehéz, hogy teljesen el vagyunk zárva a külvilágtó­l

– panaszolta a színész, aki rengeteget olvas, egyelőre legfőképpe­n az alkoholizm­usról, hogy minél többet megtudjon a betegségér­ől.

– Szeretnék beiratkozn­i a főiskolára addiktológ­iai konzultáns szakra, mert amellett, hogy ezzel a betegségge­l nekem is életem végéig foglal

Férje reméli, hogy Vivien megbocsát, és visszafo

gadja koznom, harcolnom kell, segíteni is szeretnék hasonló sorsú embereken – jelentette ki Molnár Gusztáv, aki ugyan a bevonulása előtt sok ígéretét szegte meg, most úgy érzi, végig tud menni a gyógyulásá­hoz vezető úton.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Cél
Cél

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary