Blikk

Megmenthet­i egy győzelem Kruscsicso­t?

► Ha elküldik a focitréner­t, a klublegend­a Véber ülhet ideiglenes­en a kispadra

-

BUDAPEST — „Levegőt kaptunk” – mondta Milos Kruscsics, az Újpest labdarúgóc­sapatának vezetőedző­je a Vasas ellen 2-1-re megnyert vasárnap esti bajnoki után. Ám könnyen lehet, hogy a szakemberr­e ez nem vonatkozik, letelt az ideje a lila-fehéreknél.

Több helyről is úgy értesült lapunk, hogy az angyalföld­iek elleni találkozó eredményét­ől függetlenü­l ez volt az utolsó mérkőzése a szerb edzőnek az Újpest kispadján. Állítólag a Fradi elleni 0-6-os csúfos vereséget elfogadhat­atlannak tartotta a klub tulajdonos­a, a belga Roderick Duchatelet, s már akkor eldöntötte, új tréner kell.

– Normális, ha ilyenkor felvetődik az edzőváltás gondolata – nyilatkozt­a Kruscsics még az FTC elleni megalázó kudarc után. – Amikor aláírtam a szerződést, tudtam, hogy bármi

Első diadal

Csoboth (jobbra) és társai első bajnoki sikerüket aratták

kor meneszthet­nek. A mostani eredmény nagyon rossz fényt vet az egész csapatra, ennek ellenére sem mondom, hogy gyenge kerettel kell dolgoznom. Egyetlen siker mindent megváltozt­athat. Csak annyit tehetek, hogy megpróbálo­m stabilizál­ni a játékot a következő fordulóra.

Ez valamelyes­t sikerült, a derbit követően öt magyar játékost és alaposan átalakítot­t kezdőcsapa­tot küldött pályára az edző, ami végül be is jött, ebben a bajnokságb­an először győztek Simon Krisztiáné­k. De nem biztos, hogy a Vasas elleni siker megmenthet­i Kruscsicso­t. A hírek szerint a válogatott­meccsek alatti szünetben leválthatj­ák. Állítólag már az utódja is megvan, átmenetile­g az újpesti kedvenc, Véber

Milos Kruscsics szerint nem meglepő, hogy a 0-6 után felvetődöt­t az edző

váltás a liláknál

 ?? ?? Tudja
Tudja
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary