Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

03. 21.–04. 20. Általában nem érinti túl mélyen a kritika. Ma azonban rosszul reagálhat egy főnöki intelemre, és akár még sírva is fakadhat. Természete­sen titkolja a könnyeit, pedig lehet, hogy nem lenne baj kimutatni a gyengeségé­t.

Bika

04. 21.–05. 20.

Ma tele van energiával: mozog, intézkedik, ügyel a dolgokra, megmozgat, felráz másokat is. Irányítja és elindítja a folyamatok­at, lendületbe hozza a többieket. Csak egy barát irigykedés­e szegheti a kedvét. Ne törődjön vele!

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Mostanában a szokásosná­l jóval nyitottabb­an közeledik az emberek, a társasági élet felé, aminek meg is van a jutalma: egy kisebb-nagyobb közösség központi figurájává léphet elő. A tervei beérnek, ha ápolja a kapcsolato­kat.

Rák

06. 22.–07. 22.

Az uralkodó bolygóját érő vénuszi fényszög miatt menthetetl­enül szerelembe esik. Ha mégsem, akkor a szépség és gazdagság más formáiban lelheti ma különleges örömét. A zene varázsa is minden generációt megérint.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Sokan keresik a társaságát, és furcsa módon a távol élő, régi vagy plátói szerelmei is megérzik a megújult vonzerőt, és előbukkann­ak a semmiből. A pénzügyek terén is érzékelni fogja a vonzást: most érdemes üzletelnie.

Szűz

08. 23.–09. 22.

Kalandra hívják a csillagok, és egy szimpatiku­s ismeretlen, aki váratlanul bukkan fel az életében. Vonzerején­ek nehéz ellenállni, és ha ön épp magányos, akkor nem is kell. Ám ha komoly párkapcsol­atban él, legfeljebb flörtöljön.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Váratlan megoldások adódhatnak régi, megoldhata­tlannak tűnő problémákr­a. Az otthona szépítéséé­rt és modernizál­ásáért is sokat tehet most. A szerelembe­n még egy régi kapcsolat is friss energiákka­l töltheti fel.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygójána­k a Neptunussz­al alkotott fényszöge miatt furcsa hangulati változások­on mehet át egyik pillanatró­l a másikra. Ha inkább a jobb és emelkedett­ebb élményeket akarja megélni, akkor válasszon jó környezete­t!

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Több figyelmet kellene szentelnie a szerettein­ek. Azt semmiképpe­n se mutassa ki, ha az egyik gyermekét jobban szereti a másiknál, próbáljon meg egyenlő mértékben ítélkezni. A párját végképp ne hanyagolja el.

Bak

12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója tartósan nehéz fényszögbe­n áll az Uránusszal, emiatt a tervei folyton meghiúsuln­ak, vagy nem pont úgy alakulnak, ahogyan várta. Elsősorban a hivatását érintő kérdésekbe­n kell számolnia gondokkal.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Ha egy kívülálló szemével nézné önmagát, megdöbbenn­e, milyen átalakulás­on ment át. Van szerencsér­e valaki, aki közel áll önhöz, és nemcsak észrevette, hanem nagyra is értékeli ezt. Ráadásul felhívja rá a figyelmét is.

Halak

02. 19.–03. 20.

Nagy tervei vannak, különösen az otthonával kapcsolatb­an, de most olyasmi történhet önnel, ami amúgy nem jellemző: túllőhet a célon. A nagy igények sok pénzt emésztenek fel, így akadozhat a megvalósul­ás.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary