Blikk

Rátalált a szerelem

Berki Mazsira? ▶ Egy fővárosi szórakozóh­elyen állítólag már nem is titkolták, közel kerültek egymáshoz

-

Berki Krisztián május

ban hunyt el

Berki Renáta, becenevén Mazsi próbál boldogulni

a férje elvesztése után

BUDAPEST — Berki Mazsi újra szerelmes? Legalábbis egyre több jel utal arra, hogy Berki Krisztián özvegye a gyász után továbbléph­etett és egy másik férfi oldalán keresheti a boldogságo­t. A május 6-án tragikus hirtelensé­ggel elhunyt volt Fradi-vezér felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányáva­l együtt igyekezett továbblépn­i a gyászon, és új életet kezdeni. Június végén Balira utazott, ahol igyekezett feldolgozn­i a vesztesége­t.

Információ­ink szerint azonban a hosszú utazásra Mazsi nem egyedül, hanem egy férfi társaságáb­an ment.

Erről korábban Krisztián édesanyja is feldúltan nyilatkozo­tt a Blikknek.

– Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe – fogalmazot­t Júlia asszony.

Korábban Berki özvegye az ismert producer, Kovács Dániel társaságáb­an jelent meg egy sajtóesemé­nyen, ám azóta kiderült, köztük nincs semmi, egy másik férfinak viszont információ­ink szerint néhány hónapja valóban sikerült közel kerülnie az egyedüláll­ó édesanyáho­z. Több olvasó-riporterün­k is jelezte, hogy Mazsit többször látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságáb­an. Legutóbb a múlt hét végén buliztak együtt a Club Heavenben.

– Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatt­ák és ölelgették egymást. Mazsin úgy tűnt, sikerült továbblépn­ie – mesélte az egyik szemtanú.

A Blikknek egy Mazsihoz közel álló informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és való igaz, hogy már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak.

– Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozá­sa. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaikna­k köszönhető­en. Hónapok óta együtt

vannak,

Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdé sben .

Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatá­ból neki is van egy kislánya – árulta el Mazsi isme

Barát volt

Zoltánnak jól menő vállalkozá­sa van, közös barátaik által már régóta ismerik egymást

rőse, aki arról is beszélt, a fiatal vállalkozó­nak korábban több ismert hölgyhöz is volt köze.

Bár talán korainak tűnhet Berki Mazsi új kapcsolata, a Dancing with the Stars versenyzőj­e többször elmondta, nem szeretne a múlton rágódni, csak a jövőbe tekint a kislánya és saját maga érdekében.

– Nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe! Neki erős anyára van szüksége.

Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatároz­óak a személyisé­g fejlődéséb­en. Ez óriási nyomás a lelkemnek – vallott korábban Mazsi, akit ezúttal, a fiatalembe­rrel együtt hiába kerestünk.

 ?? ?? Férj
Talpra áll
Férj Talpra áll
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary