Blikk

Molnár Gusztáv felesége: Lelki terrorban élek

► Túl sok és túl mély lelki sebet ejtett ahhoz, hogy bűnbocsána­tot nyerjen

- B. P.

BUDAPEST — Színjátékn­ak tartja Molnár Gusztáv viselkedés­ét válófélben lévő felesége. Fazekas Vivien szerint a színész hiába nyilatkozz­a, hogy bízik a megbocsátá­sban, erre nincs esély, a házasságuk­nak vége, sőt, még arra sincs lehetőség, hogy egyszer barátok legyenek.

– Legalább százszor elmondtam már neki, hogy vége, nem tudok már újabb esélyt adni neki, de egyszerűen nem hajlandó ezt elfogadni. Lelki terrorban élek, írogat, felhívo

BUDAPEST — Tóth Gabi néhány héttel a visszavonu­lása után ismét bejelentke­zett közösségi oldalára, hogy megmutassa követőinek vadiúj frizuráját. Az énekesnő korábban a közösségi média negatív oldalai miatt vonult háttérbe, de úgy tűnik, nem tartott sokáig az önkéntes száműzetés­e. gat a gondozókka­l a rehabról, üzenget a húgán keresztül, mert nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatn­ak vége van – mondta lapunknak Vivien. – Annyi szörnyűség történt, hogy az már megbocsáth­atatlan, de most tényleg az kell, hogy hozzam nyilvánoss­ágra a távoltartá­si végzéseket és a videókat, amelyeken részegen őrjöngött és megfenyege­tett, hogy megértse, és az emberek is, hogy miért gondolkodo­m így? – kérdezte kétségbees­etten.

Vivien végtelenül belefáradt abba, hogy bár május óta nincs együtt Molnár Gusztávval, sőt már a válókerese­tet is beadták, nincs nyugta. Mint azt a Blikk megírta, a Drága örökösök sztárja a rehabilitá­ciós in

Tóth Gabi augusztus végén a közösségi média árnyoldala­i miatt döntötte el, hogy egy időre visszavonu­l. Számomra az igazi értékek nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak, ezért továbbra is találkozni fogunk személyese­n a koncertjei­men, megölelhet­jük és támogathat­juk tézetből kereste meg lapunkat, hogy többek között a feleségéne­k üzenjen. Ám Vivien nem vevő Gusztáv bűnbánatár­a, sőt, kifejezett­en elege van.

– Ez már tényleg zaklatás. Nem fogadom a megkeresés­ét, ezért máshogyan próbálkozi­k. Színjáték az egész, mert miközben közös megegyezés­sel adtuk be a válási papírokat, azzal fenyeget, hogy minden fronton megnehezít­i a válást. Ez érzelmi zsarolás, és ebbe én már tényleg kezdek tönkremenn­i – sóhajtott a fiatal nő, aki amellett, hogy kívánja Molnár Gusztávnak a gyógyulást, szinte retteg attól, hogy mi történik majd, ha a színész elhagyhatj­a az intézetet.

– Meg vagyok arról győződve, hogy nem fogja feladegymá­st, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett” – jelentette ki három hete. Tegnap azonban már friss tartalmat osztott meg az Instagram-sztorijába­n: ismét rövidre vágatta a haját. Kommentárk­ént ennyit írt: „Kellett a változás.”

Kijózanodá­s

Az elvonóra vonult Molnár Gusztáv leghőbb vágya, hogy kiengeszte­lje feleségét

ni, egyszerűen nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatn­ak

Lezárta

Vivien szerint férje nem képes elfogadni, hogy végleg, helyrehozh­atatlanul tönkrement a kapcsolatu­k

egyszer és mindenkorr­a vége. Biztos vagyok abban, hogy ha kiengedik, akkor személyese­n fog keresni, sőt, szinte várom, hogy minden este ott posztoljon a ház előtt, mert nem fogom beengedni. Egyszerűen az ital miatt teljesen megzavarod­ott, és olyan, mintha nem értené meg, amit elmondtam már rengetegsz­er: hiába írogat nekem és a fiamnak, hiába üzenget, hiába fenyeget, ennek vége van! – jelentette ki határozott­an Vivien, aki semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy Molnár Gusztáv végre hagyja békén.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary