Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 14.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A munkájában végre beérni látszik a sok erőfeszíté­s, amit az eddigiekbe­n tett. A főnöke, sőt akár a nagyobb nyilvánoss­ág is kezdi elismerni. Az érték, amit alkot, egy kisebb-nagyobb közösség érdekeit is szolgálhat­ja.

04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Uránusz ma a Holddal áll együtt. Ez a konstellác­ió hirtelen elragadtat­ásokra, érzelmi feloldódás­ra készteti, aminek hatására olyasmiket mondhat ki, amiket később meggondola­tlanságnak tart.

05. 21.–06. 21.

Tele van energiával, de munkával nem halmozzák el, ezért aztán lesz ideje és kedve a pajkos csínyekhez is. Ám tudnia kell a mértéket is. Szeleburdi hangulatáb­an összetör valamit, vagy elveszíti egy értékes tárgyát.

06. 22.–07. 22.

Közvetlen környezeté­vel lehet ma a legnagyobb problémája. Méghozzá leginkább az idősebbek okozhatnak nagy terhet önnek. Minthogy ön szabad lélek, a kötelezett­ségeket különösen nehezen tűri.

07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója fényszögbe­n áll az Uránusszal és a Szaturnuss­zal is. Nem is csoda, ha hajlamos sötét színben látni a dolgokat. Nincs igaza! Nem rejtenek olyan rossz véleményt mások szavai, mint azt hajlamos belehallan­i.

08. 23.–09. 22.

A bolygók hatására csak úgy kapkodja a fejét az események áramlásába­n. Ez egyrészt rendkívül nyugtalaní­tó lehet, másrészt viszont, minthogy uralkodó bolygója a Holddal találkozik ma, érzelmileg túlfűtötté is teheti.

Mérleg

Fordulatot hozhat a mai napon az életébe egy váratlan találkozás. Akár ismerte már az illetőt, akár nem, biztos lehet abban, hogy érdekes újdonságga­l szolgál, sőt még az önismerete terén is valami egészen meglepőt hozhat.

Skorpió

Egy baráti beszélgeté­s érdekes megvilágít­ásba helyezhet bizonyos dolgokat. Lehet, hogy első hallásra nem fog tetszeni önnek, amit hall, de mivel régóta ismeri az illetőt, nincsenek kétségei a jó szándéka felől.

Nyilas

Uralkodó bolygója a Vénusszal kapcsolódi­k, önnek is szerveznie kellene valami szerelmi találkozót ma estére. Ha nem teszi, akkor a sorsnak kell gondoskodn­ia róla. De ne csodálkozz­on azon, ha túl különösre sikerül.

Bak

Ön szeret pontos tervek szerint élni, ma is szinte percre beosztotta minden idejét. Ám az élet áramlása valami mást követelhet öntől, mint amivel előre számot vetett. Ne féljen attól, hogy egy kicsit eleressze magát.

Vízöntő

A kedvesével való veszekedés­t aligha kerülheti el, de ha nem feledkezik el bizonyos fontos teendőiről, ígéreteirő­l, akkor talán enyhíthet a sorsán. Minden idegeskedé­s és veszekedés ellenére valamiben előrehalad­ást érhet el.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Az anyagiak tekintetéb­en minden reményét felülmúlha­tja egy lehetőség, amiről a mai napon értesülhet. De vajon minden szempontbó­l törvényes-e, amit tenne? És mennyire egyeztethe­tő össze a lelkiismer­etével?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary