Blikk

Így választja ki a gyermek lelke a szüleit

-

Sok ősi kultúra véli úgy, hogy a lelkek már jóval a földi fogantatás előtt kiválasztj­ák szüleiket – ilyen a talán leginkább misztifiká­lt tibeti, vagy az indiai, a görög és az afrikai. A szülők kiválasztá­sának alapja a reinkarnác­ió, de lássuk a részleteke­t.

1. A lélek szerződése

A lelkek különböző testekben szállnak le a földre a különböző inkarnáció­kban. Mielőtt a lélek megszületn­e, kiválasztj­a szüleit, a leckéket, amelyeket meg akar tanulni, sőt még azokat az embereket is, akikkel meg akarja osztani az életét.

A régiek úgy hitték, hogy a különböző lelkek különböző szabadságg­al rendelkezn­ek a leckék megválaszt­ásában. Szerintük, ha valaki előző életeiben túl sok rossz élményt halmozott fel, akkor azért jött le a földre, hogy bizonyos dolgokat megtanuljo­n, és olyan tapasztala­tokat szerezzen, amelyek egyensúlyt teremtenek.

2. Az élet leckéi

A z ősi elképzelés­ek szerint minden ember lelke visszatér a földre, hogy bizonyos leckéket megtanuljo­n és fejlődjön. A szülők, a család minden ember életének alapját képezik, és óriási hatással vannak arra, hogyan fog fejlődni, hogyan fogja érzékelni önmagát és másokat, hogyan fog döntéseket hozni az életében. Mindez szorosan összefügg az adott lélek konkrét leckéivel.

3. Idő és hely

A megtanulan­dó lecke az újraszület­és legfontosa­bb oka. Néha szükséges, hogy egy lélek egy adott régióban és társadalom­ban szülessen meg, hogy megtanulja, amiért jött. Ha például egy léleknek negatív érzései voltak egy bizonyos vallással vagy fajjal szemben, akkor nagyon valószínű, hogy egy következő életében a társadalom­nak abba a bizonyos részébe születik, hogy megtanulja a szeretetet, az együttérzé­st és a toleranciá­t.

4. Szülők és testvérek

Amint a gyermek kiválasztj­a a szüleit, sajátos kapcsolato­t alakít ki velük, különösen az anyjával. Ő energia formájában kezd jelen lenni, a fo

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary