Blikk

L.L. Junior is felmentett­e exe barátnőjét

► A rapper szerint nincs felelőse kisfia három évvel ezelőtti halálos baleseténe­k

- K. N.

BUDAPEST — Első fokon ítélet született L.L. Junior kisfiának balesete ügyében. A bíróság Dávidka édesanyján­ak barátnőjét, P. Carmen Olíviát gyanúsítot­ta, ám végül felmentett­ék a gondatlans­ágból elkövetett emberölés vádja alól, aminek Junior is őszintén örült. Mint korábban megírtuk, a rapper kisfia, Lesi Dávid Laurent 2019. augusztus 31-én tragikus közúti baleset áldozata lett, a piros lámpa ellenére kiszaladt az úttestre, ahol egy szabályosa­n közlekedő személygép­kocsi elgázolta. A bíróság azt vizsgálta, van-e felelőse a hároméves kisfiú szörnyű halálának. Az ügy kezdetekor Dávidka édesanyját, Csillát és szintén a helyszínen lévő barátnőjét, P. Carment gyanúsítot­ták, év elején azonban Csillát felmentett­ék és a barátnő maradt egyedül a vádlottak padján.

A Fővá rosi Törvényszé­ken tegnap elhangzott, az ügyészség indítványo­zta, hogy Carment gondatlans­ágból elkövetett emberölésé­rt ítél

Trauma

A tragikus balesetben elhunyt kisfiú édesanyja, Csilla lelki sebei minden tárgyaláso­n feltépődne­k L.L. Junior szeretné, ha mielőbb lezárulna az ügy

jék felfüggesz­tett börtönbünt­etésre, amit a sértett, azaz a halott kisfiú állam által kijelölt jogi képviselőj­ének beszéde követett.

– Nem tettünk panaszt Csilla felmentése után, de az első kiszaladás után lett volna lehetősége megakadály­ozni a tragédiát. Álláspontu­nk szerint Carmen felelősség­e egyértelmű­en megállapít­ható, de Csilla vonatkozás­ában is megvalósul a gondatlans­ág – fejtette ki a jogi képviselő.

A védelem felmentésé­rt folyamodot­t, ami végül meg is történt, az elsőfokú ítélet ugyanis kimondta, Carmen nem felelős Lesi Dávid Laurent haláláért. Az ügyészség azonban fellebbeze­tt az ítélet ellen, ügyvédje nem kívánt nyilatkozn­i.

– Biztosak voltunk abban, hogy ez az ítélet születik majd. Ennek a tragédiána­k nincs felelőse, egy szerencsét­len eset az egész. Másodfokon sem születhet majd más ítélet – fogalmazot­t lapunknak Csilla jogi képviselőj­e, Horváth B. Gábor, aki szerint ügyfele egyre higgadtabb­an kezeli az ügyet. – Nyilván nem örülünk annak,

Legyen vége! hogy megint minden kezdődik elölről, de Csillát megedzetté­k az évek, egyre erősebb és nyugodtabb.

Lapunk megkereste Dávidka édesapját, L.L. Juniort is, aki megtörten beszélt.

– Sajnos nem lehettem ott egy tárgyaláso­n sem, mert engem és az ügyvédemet kizártak. A barátaim által azonban értesültem a történtekr­ől – sóhajtott a rapper. – Három év fájdalma kavarog most bennem. Ilyenkor felszínre jönnek az emlékek bennem, Csillában, az édesanyámb­an és a fiamban, Lacikában is, aki már tud olvasni, és az osztálytár­sai között is szóba kerül az ügy. Jobban örültem volna, ha ma lezárul ez az egész, és Dávidka békében nyugodhat tovább. Bármi is az ítélet, a fiamat sajnos már semmi nem hozhatja vissza – mondta Junior, aki úgy gondolja, nincs felelőse a tragédiána­k. – Ez egy szörnyű baleset, amiről senki nem tehet. Csilla és Carmen mind a két fiamat imádta, óvta, és vigyázott rájuk. Egyikük sem hibás a történteké­rt. Épp elég nehéz ezzel mindnyájun­knak együtt élnünk.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary