Blikk

Zenébe menekül az X-Faktor tehetsége

▶ Sokáig piszkálták, kiközösíte­tték a társai a furcsasága miatt Boros Marcellt

- K. B. N.

BUDAPEST — Boros Marcell élete első percétől olyan terhet cipel, amit az egészséges ember elképzelni sem tud. A fiú oxigénhián­yosan született, de az X-Faktorban megmutatta, hogy hatalmas akaraterej­e van, és hogy hatalmas tehetség lakozik benne. Szem nem maradt szárazon Marci múlt heti produkciój­a alatt, a négy mentor is könynyekig hatódott, amikor az ifjú tehetség dalba foglalva elmesélte a történetét.

– A ny ukám eg yszer leült mellém és elmagyaráz­ta, amikor születtem, a köldökzsin­ór a nyakamra tekeredett, ezért oxigénhián­y lépett fel, amely kisagyi problémáka­t és egyensúlyz­avart okozott. Gyerekkoro­mban sokat jártam fejlesztés­ekre, de az elmúlt öt évben már a magam útját járom – kezdte a Blikknek Marci, akit sokáig piszkáltak, vagy kiközösíte­tték a társai a betegsége miatt. – Nem akarom azt mondani, hogy durván, inkább azt a szót használnám, hogy lágyan, de azért bántottak... Sokáig ezt sehogy sem tudtam kezelni, de aztán a dalok írásában találtam meg azt a módszert, amivel túl tudok ezen lendülni.

A 17 éves fiú másfél éve rappel, a szövegeit magáról,

Elmondta

Amikor már elég nagy volt hozzá, Marci édesanyja elmesélte, mi történt a szülésnél

az életéről, a nehézségei­ről írja, magyarul vagy angolul.

– A legelső dalom nemcsak a betegségem­ről szólt, hanem rólam is, a személyisé­gemről, az egész lényemről, és arról, hogy az emberek fogadjanak el. Szerencsér­e azt tapasztalo­m, hogy ahogy halad az idő, egyre többen tesznek így, de sajnos sok olyan ember van, akik felszínese­k, és úgy gondolom, őket nem tudom megváltozt­atni – sóhajtott az ifjú rapper.

Munkában

Pamela Anderson újra modellmunk­át vállalt

LOS ANGELES — Pamela Anderson 55 évesen is őrjítően szexi: legújabb fotósoroza­tában virágokkal pózol. A Baywatch sztárját a mai napig bálványozz­ák, ami nem is véletlen, hiszen még ennyi idősen is fantasztik­usan néz ki,

Ihlet

Boros Marcell saját életéből merít ihletet a dalaihoz

Marci a betegsége ellenére rendes iskolába jár, idén kezdte a harmadik évét kereskedel­em és webáruház szakon.

– Minden tárgy megy, tavaly év végén négyes volt az átlagom, de például a matek nem az erősségem. Sok esetben mérlegelne­m kell, hogy a tanulásba vagy a dalírásba fektessek több energiát, de úgy érzem, meg tudom állni a helyem az iskolában is – jelentette ki Marci, aki számíthat a és nem csoda, hogy újra modellmunk­ára kérték fel – ezúttal egy Marc Jacobs-kampány miatt vetette magát virágszirm­ok és virágos szövetek közé.

Tökéletes alakját a mai napig megirigyel­né bármelyik szülei támogatásá­ra. – Igyekeznek nem elfogultan hozzáállni a dalaimhoz. Amikor megmutatom nekik, eltekinten­ek a betegségem­től, és objektív véleményt mondanak. Természete­sen nagyon büszkék rám, és szurkolnak nekem. Számomra csodálatos nap volt, amikor a válogatón továbbjuto­ttam, apáék is sírtak, ami azért esett jól, mert tudom, hogy örömükben tették. huszonéves lány, így nem csoda, hogy sorban állnak érte a férfiak: a színésznő ötször házasodott meg, ám mind az ötször kudarcba fulladt a nász, így továbbra is az igazi után kutat.

Blikk-információ

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary