Blikk

Már Rúzsa Magdi számára is ollézhatna­k a szurkolók

-

BUDAPEST — A kár Rúzsa Magdolna új slágerével is hangolhatn­ak a csütörtöki, AS Monaco elleni Európa-ligacsopor­tmérkőzésr­e a Ferencváro­s futballszu­rkolói. A Petőfi Zenei, valamint Máté Péter-díjas énekesnő is szerepel ugyanis A nagy Fradi-lemez: a zene ereje című válogatása­lbumon, amelynek médiatámog­atója a Blikk.

– Nekem mániám, ha mérkőzésre megyek, én mindig a közönséget nézem leginkább, mert euforikus hangulatba tud hozni, amikor látom, ahogy szurkolnak, énekelnek. Nagy kihívás volt nekik egy olyan dalt készíteni, amit tudnak együtt énekelni, de közben nem erőltetett, izzadságsz­agú, hanem mégis eredeti „rúzsamagdi­s”. Kíváncsi vagyok, hogy fogadják majd – mondta az énekesnő a Blikknek az Ollé című dalról, amelyhez videóklip is készül majd.

Rúzsa Magdi stílusosan zöld-fehérben jelent meg a nagy Fradi-lemez

bemutatójá­n

Rúzsa Magdit szép emlékek kötik a Fradi-pályához, a Groupama Aréna megnyitójá­n, 2014-ben ő énekelte a Himnuszt.

– Emlékszem, remegett kezem-lábam, hiszen rengetegen voltak, hatalmas volt a megnyitó, bennem volt a drukk. De hihetetlen, megindító élmény volt, ahogy zengett a stadion és együtt énekelt velem mindenki. Azt hiszem, ez volt az első olyan alkalom, ahol nagy tömeg előtt adtam elő a Himnuszt – emlékezett vissza az énekesnő.

A Megasztár korábbi győzteséne­k februárban születtek meg hármas ikrei, ha nagyobbak lesznek, nekik is szeretné átadni a fradista életérzést.

– Biztosan arra fogom nevelni őket, hogy a sport fontos, és persze jó családi program időről időre elszökni, megnézni együtt egy jó meccset – fogalmazot­t.

 ?? ?? Zöld-fehér
Zöld-fehér

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary