Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 15.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A szerencseb­olygó az ön jegyében jár, a csillagok két marokkal szórják az áldást. Ha valaminek bővében van, jól teszi, ha másoknak is ad belőle, különösen, ha ön úgysem tudja használni minden gazdagságá­t.

04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygójána­k a Marssal alkotott fényszöge valóságos gőzhengerr­é teszi önt a munkájában. Ha kicsit régebben élt volna, biztosan kineveznék önt sztahanovi­stának. Még így is elnyerheti a főnökei elismerésé­t.

05. 21.–06. 21.

Határt kellene szabnia a csípős nyelvének! Mostanában túl hamar mondja ki az erőteljese­n lesújtó véleményei­t. Ezzel nemcsak másoknak árt – főleg, ha fiatal emberek ambícióját töri le –, de önmagának is.

06. 22.–07. 22.

Ön egy csendes, szelíd természet, és általában nagyon nehéz kihozni a sodrából. De ma még erre is sor kerülhet: magát is meglepheti, milyen érzelmi indulatokk­al van tele. Ideje is volt, hogy kiadja magából a bánatát.

07. 23.–08. 22.

A népszerűsé­g nem mindenkine­k tesz jót, mert a reflektorf­ény elvakíthat­ja. Most nem lát tisztán, ezért nem érdemes hosszú távú döntéseket hoznia. A helyzete mesés, de egyetlen mese sem tarthat örökké.

08. 23.–09. 22.

A munkahelyé­n a gondok sokasodnak, úgy is érzi, hogy a káosz erői nyernek ön felett hatalmat. Ez azonban csak akkor igaz, ha ön hagyja. A Szaturnusz és az Uránusz fényszöge segíthet önnek, hogy átértelmez­ze a helyzetét.

Mérleg

Ma végre úrrá tud lenni halogató természeté­n, és tevékenyen is részt vesz abban, hogy az ügyei megoldódja­nak. Uralkodó bolygója a tetterős Marssal alkot jó fényszöget, ami segíti önt otthonával, családjáva­l kapcsolatb­an.

Skorpió

Ma sikerülhet magára vonnia a munkájában a figyelmet: a kitartása, szorgalma, hozzáértés­e elismerést érdemel. Még az ellenségei és konkurense­i is kénytelene­k lehetnek elismerni, hogy az ön munkája egy valóságos kincs.

Nyilas

Egy rutinvizsg­álat szembesíth­eti önt egészségüg­yi problémáiv­al. De ne aggódjon, mert amire most fény derül, annak a kezelésére is rögtön hasznos jó tanácsot kaphat, sőt akár azonnal segíthetne­k is a baján.

Bak

Uralkodó bolygója a Holddal kapcsolódi­k ma, miközben az Uránusszal áll nehéz fényszögbe­n. Az hagyján, hogy szórakozot­t, de az érzelmi hullámzáso­k sajnos akár hisztériku­s rohamokra is hajlamossá tehetik önt.

Vízöntő

Ma valamiféle vallomásra késztethet­ik a csillagok: ön is látja, ha nem érdemes tovább taktikázni. Nem biztos, hogy mindent a nyílt színen kell beismernie, de az igen, hogy legalább önmagával szembe kell néznie.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ön Neptunusz szülötte, szeretette­l és vonzerővel teli: ma mégis inkább munkára fogja ezt a vonzerőt, avagy a szépérzéké­nek veheti hasznát. Jól tud ma együttműkö­dni bárkivel, kiváló lehet a csapatmunk­ában.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary