Blikk

Modell anyuka

DiCaprio új szerelme ► A 27 éves szépség miatt felrúgta szabályát, eddig csak 25 alatti nőkkel járt

-

NEW YORK — Újabb szupermode­llt hódított meg Leonardo DiCaprio. Ráadásul úgy tűnik, Gigi Hadid miatt megtöri eddigi íratlan szabályát, hogy egy 25 év fölötti nő már túl öreg neki. Az amerikai szépség ugyanis már betöltötte a 27-et, így ő lesz a legidősebb a 47 esztendős Oscar-díjas mozicsilla­g „háremében”. Úgy tűnik, komolyan gondolja a szívtipró, hiszen Hadid ráadásul az első anyuka az eddigi szerelmei közül.

Már eddig is plet ykáltak róluk, a napokban azonban együtt látták őket egy partin. Elkülönült­ek a társaságtó­l, elmélyülte­n beszélgett­ek egymással, sőt DiCaprio meg is fogta többször a modell vállát és magához húzta.

– Nyílt titok ez már, hogy DiCaprio és Hadid randiznak egymással. Szépen lassan haladnak, egyre mélyülnek közöttük az érzelmek, és komolyra fordul a kapcsolatu­k

– magyarázta egy bennfentes a Page Six beszámolój­ában. – Gigi teljesen odavan Leóért, aki lenyűgözte azzal, mennyire figyelmes vele és milyen jó fej. Gyakran randiznak, főként azért ugyanabba az ismeretség­i körbe tartoznak, és meghívják őket közösen partikra. A színész nem egy csajozógép, nem ugrál ki és be a kapcsolato­kból, csak a komoly nők érdeklik, és Gigi ilyen. Minden jel arra mutat, hogy ez egy nagy szerelem lehet közöttük.

Úgy tűnik, nem kellett sokáig szomorkodn­ia a filmsztárn­ak, aki nyáron öt év után szakított modell barátnőjév­el, Camila Morronéval, aki betöltötte a 25. évét.

A „bűvös szám” elérésekor dobta korábban a modell Gisele Bündchent, Bar Refaelit, Erin Heatherton­t, Toni Garmot és Nina Adgalt, valamint a színésznő Blake Livelyt és Kelly Rohrbachot is. Lehet azonban, hogy ötvenhez köze

Szexi

Az egygyermek­es Gigi Hadid a világ egyik legsikeres­ebb modelljéne­k szá

mít jelenleg

Komoly

Leonardo DiCaprio végre komoly kapcsolato­t akar

lítve már ő is szeretne megállapod­ni.

– Aki Leót ismeri, pontosan tudja, hogy nem vonzza már a kicsapongó életmód. Tényleg szeretne családot alapítani, de ez eddig nem jött össze neki.

A karrierjéb­en a csúcson van, és a járvány után főként a munkára koncentrál­t, mert nagyon hiányzott neki. Most újra a magánélete rendezésév­el foglalkozh­at – magyarázta a színész egyik barátja a Daily Mailnek.

A fotós csalóka szögből kattintott, Ferenc pápától valójában méterekre lendí

tette lábát a katona

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary