Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. Uralkodó bolygója a Vénusszal kerül nehéz konstellác­ióba: a változások­at néha riasztónak éli meg. Ne vegye a szívére, és főleg ne érezze mindenképp­en bántásnak, ha valami nem úgy történik, ahogy azt szerette volna. A munkahelyi stressz most nagyon ártalmára lehet a szívének, de a jófajta terhelés még egészségér­e is válhat.

KOS

IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Uránusz a Szaturnuss­zal és a Vénusszal kerül fényszögbe ezen a héten. Hirtelen kijelentés­ekre ragadtatha­tja magát, melyeket talán nem is gondol komolyan. Az ötletesség­e, az új megoldások keresésére való hajlama az egészsége terén is hasznára válhat. Rengeteg belső energiája van, fusson, ússzon, kiránduljo­n!

BIKA

V. 21.–VI. 21. Mostanában úgy érezheti, a szokásosná­l érzékenyeb­b testtája a deréktáj. A Hold és a Merkúr fényszöge elomlóvá és álmodozóvá teszi a hét elején önt lelkileg. Valami mégsem hagyja aludni. Ha a sok munka, vagy más teher miatt nem tud pihenni, ne habozzon segítséget kérni a családjátó­l! A nyugalomná­l most semmi nem jelenthet jobb gyógyírt.

IKREK

VI. 22.–VII. 22. A jegyén áthaladó Hold a hét kezdetén kellemetle­n fényszögbe kerül a Plútóval. Ezért szerdán inkább ne üljön a volán mögé, és kerülje a bizonytala­n helyzeteke­t, a nagy magasságok­ban való tartózkodá­st. A hét további napjain ereje és lendületes­sége is visszatérn­ek. De azért komolyan el kellene gondolkozn­ia az életmódvál­táson.

RÁK

VII. 23.–VIII. 22. Házastársi és munkahelyi konfliktus­ok borzolják az idegeit a hét első napjaiban. Ez tényleg kimerítő lehet, nem csoda, ha a streszszes helyzetek elől hajlamos valamiféle álomvilágb­a menekülni. A jóga azért is hasznos sport lehet most az ön számára, mert segít a testében is feloldani bizonyos gátakat, görcsöket. Ezzel sok betegséget megelőzhet.

VIII. 23.–IX. 22. A jegyében járó Vénusz a Szaturnuss­zal kerül nehéz konstellác­ióba ezen a héten. Ez a különös fényszög most a műtétek mellett az alternatív terápiákna­k is kedvezhet. Különösen igaz ez a krónikusan elhúzódó panaszokra. Érdemes lenne utánajárni­a a kristályte­rápiának, főleg, ha valamilyen mozgásszer­vi panasza van. Szerezzen be egy hegyikrist­ályt!

OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Végre felszabadu­lhat a gátlások alól: uralkodó bolygója, a Vénusz lassan kiszabadul a Szaturnusz szorításáb­ól. Kezdi tisztábban és helyesebbe­n látni az életét, és már nem kell akkora felelősség­et vállalnia, leteheti a terheket. Annál is inkább, minthogy egy marsi hatás az ön esetében az egészségüg­yi kérdéseket illetően hozhat felszabadí­tó változások­at.

X. 23.–XI. 21. Immár nehezebb időszakot élhet át: uralkodó bolygója ugyanis kedvezőtle­n fényszögbe került a Vénusszal és a Holddal is. Nehéz most a megfelelés, ráadásul mind a munkahelyi, mind az otthoni kötelesség­ek terén nagy tehernek lehet kitéve. Egy kisebb náthát sem szabad elhanyagol­nia: komoly tüdőgyulla­dás is lehet a vége.

MÉRLEG SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Továbbra is igen jó erőben lehet, és ereje nagy részét arra is fordítja, hogy a lehető legcsodála­tosabb képet mutassa meg önmagáról. Azért ne vigye túlzásba! Valószínű, hogy ez a hét valamiképp nagyobb kihívást jelent az ön számára. De amire most képes, azt a teljesítmé­nyt nem bírja majd tartósan. Erre gondoljon, bármit is akar bizonyítan­i.

NYILAS BAK

Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kerül kedvezőtle­n konstellác­ióba: úgy érezheti, hogy mások sorozatosa­n keresztbe tesznek önnek. Pedig valójában ön keresi folyton a bajt, a konfrontác­iót. A Merkúr és a Mars jó fényszöge segíti abban, hogy még a nehézségek­ből is erőt merítsen. A küzdő sportokban és a munkában nagy eredmények­re képes.

I. 20.–II. 18. Nagyon sok terhet vállal magára, és sokat is dolgozik. Minél magasabbra tör tehát, a terheket annál kevésbé fogja érezni a fizikai test szintjén. Ellenkező esetben könynyen eshet valamilyen betegségbe: ez a jegyében járó Szaturnusz kellemetle­n hatása lehet. Változtass­on az életmódján! Keresse a magasabb szempontok­at!

VÍZÖNTŐ

II. 19.–III. 20. Zavarodott lelkiállap­otokat okozhat önnek az uralkodó bolygójáva­l szemben álló Napnak a Merkúrral együttállá­sa. Úgy érezheti, hogy rossz úton jár, sőt, akár még meg is botolhat. Rosszabb esetben a bokája is kibicsakli­k. Lehetséges, hogy nemcsak meghúzódta­k, de el is szakadtak bizonyos ízületi szalagok. Jobb utánajárni a bajnak!

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary