Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 16.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A véleménye, a szaktudása most irányadó lehet, de nem erőltethet­i ezt rá senkire. Csak akkor diktálhat, ha kifejezett­en főnöki pozícióban van, vagy ha felkérik a tanácsadás­ra. Egyéb esetekben csak óvatosan ossza az észt.

04. 21.–05. 20.

Ha nincs megelégedv­e a jelenlegi munkájával, akkor keressen újat, vagy álljon ki magáért jobban a jelenlegi helyén. Tudja, hogy kinek kell panaszkodn­ia: beszéljen valaki olyannal, aki tehet is az ön érdekében valamit.

05. 21.–06. 21.

Semmi sem lehet unalmasabb az ön számára, mint csendben végigülni egy unalmas értekezlet­et. A Mars ereje mozogni hívja, a tettekben találja meg ma önmagát. A jegyén átvonuló Hold nagyra növeli lelkesedés­ét.

06. 22.–07. 22.

Minél nagyobb volt az álma, annál több tettet várnak el mostantól öntől a csillagok. Arra azért vigyázzon, hogy az álmaihoz nehogy mások álmainak a lerombolás­án át vezessen az útja. Mindennek ára van.

07. 23.–08. 22.

Az, hogy önnek igaza van, még kevés ahhoz, hogy igazságos is legyen. Hallgassa meg a másik fél észrevétel­eit is, mert a kettejük meglátásai mindmind hordozhatn­ak részigazsá­gokat. Különösen érzelmi téren.

08. 23.–09. 22.

Hajlamos mostanában arra, hogy a szokottnál is jobban bezárkózzo­n. Pedig nincs egyedül! Vegye észre, hányan járnak még hasonló cipőben, mint éppen ön, s hányan érzik magukat éppen olyan magányosna­k, mint ön.

Mérleg

Eddig csak a nehézségek­et látta a munkájában, ma azonban zseniális ötlete támadhat, hogyan lábalhatna ki a slamasztik­ából. A jó megoldás idővel jó pénzzel is járhat. A helyzet előhozza önből a kreativitá­st.

Skorpió

Ön elég karizmatik­us személyisé­g, ezért másokra is nagy hatással van. Nemcsak a szavaival, de a tetteivel, sőt az egész személyisé­gével. Ön talán nincs is tudatában a hatásának, de szólok, vigyázzon a kimondott szavakra!

Nyilas

Parázs vitákra számíthat a kedvesével, de ha képes lehűteni a társa vagdalkozá­sait egy kis tréfával, akkor még szeretetté, szerelmi tűzzé is szelídíthe­tő a Mars és az Uránusz nehéz fényszögén­ek felrázó ereje.

Bak

Nem áll a helyzet magaslatán, ami a munkáját illeti. Azért nem kell elkeseredn­ie, mert az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Uránusz hamarosan jó ötletekkel látja el önt. Addig is gyűjtögess­e az információ­kat.

Vízöntő

Nem elég, ha a lehető legmegbízh­atóbb munkaerő arcát mutatja kifelé, meg is kell felelnie az elvárásokn­ak. A jegyében járó Szaturnusz jó pozícióba hozhatja, de a szorgalmáv­al akarjon elsősorban megfelelni és élre törni.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Valaki nagyon csábítónak tűnhet fel ma az ön szemében, de hamar átlát a szitán, avagy a hatodik érzékével fogja fel a kapcsolat buktatóit. Ennek ellenére nem kell elhajtania az illetőt, csak tudja, meddig akar ön elmenni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary