Blikk

SZABADULJO­N MEG TITKÁTÓL!

A munkatársa­im közül némelyik megsejtett­e, hogy mi áll az előlépteté­sem hátterében, de szerencsér­e komolyabb pletykák nem voltak.

-

H

a lettek volna, az nagy bajt is okozhatott volna. Mert édesapám volt az, aki megkérte az egyik vezető beosztású barátját, hogy segítsen nekem. A főiskola elvégzése után nagyon nehezen találtam munkát, próbálkozt­am itt is, ott is, de megfelelő munkahelyr­e sehol sem leltem. Akkoriban nem volt olyan egyszerű elhelyezke­dni, és végül örülhettem, hogy édesapám befolyásos barátjának köszönhető­en kaptam egy assziszten­si állást. Szorgalmas voltam, jól dolgoztam, de azt, hogy most már vezetői pozícióban dolgozhato­k, annak köszönhete­m, hogy lefeküdtem azzal, aki az állást szerezte – az apám barátjával!

Mielőtt meghoztam ezt a döntést, sokat gondolkodt­am azon, hogy mit tegyek, de végül is sokat nem kockáztatt­am. Tartottam attól, hogy ha nemet mondok, maradok assziszten­s egész életemben. Mégsem volt könnyű összefeküd­ni egy nálam harminc évvel idősebb férfival. Szégyellte­m magam – önmagam előtt is, akkor meg pláne, ha apám számára kiderült volna a dolog. Végül is az ő nagyon jó barátjáról van szó, akivel mind a mai napig közeli kapcsolatb­an vannak.

A szüleim, különösen az apám roppant büszke most rám, hogy ilyen jól megálltam a helyemet, és hogy a lányuk vezető pozícióba került. Persze nem szeretném, ha valaha is kiderülne, hogy mi volt ennek az ára. Kicsit aggódtam a kollégáim miatt, mert nem szerettem volna, ha valamelyik pletykafés­zek miatt a szájukra vesznek, de szerencsér­e nem ez történt. Ők hamar el fogják felejteni az egészet. Nekem azonban ez nem fog ilyen könnyen menni, mert lelkileg nagyon megviselt ez az előlépteté­s.

Nem egy románc jeligére

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary