Blikk

Lassan közeledik szerelme fiához Muri Enikő

- K. N.

BUDAPEST — A Sugarloaf zenekar két tagja, Muri Enikő és Tóth Szabi három éve alkotnak egy párt, ezt azonban mindeddig titokban tartották a nyilvánoss­ág előtt. Most azonban nemcsak, hogy vállalták a kapcsolatu­kat, de meg is méretik magukat szerelmesp­árként az RTL Klub ma este induló, Nyerő Páros című műsorában. Az énekesnő 2017-ben csatlakozo­tt a Sugarloaf hoz, a közös munka során pedig egymásba szerettek a zenekar gitárosáva­l Szabival. Kapcsolatu­k azonban lassan és fokozatosa­n alakult ki, Enikő pedig igyekszik szerelme gyermekéve­l egyre jobb kapcsolato­t kialakítan­i.

– A próbák előtt és után rengeteget beszélgett­ünk Szabival mindenféle témáról. Hamar egy hullámhoss­zra kerültünk és szimpatiku­ssá váltunk egymásnak. Először a lelke tetszett meg nagyon, aztán azt vettem észre, hogy másként kezdtem rá nézni. Ő is így érzett, de a zenekar miatt féltünk ebbe belevágni, mert nem akartuk, hogy a köztünk lévő érzelmek hatással legyenek a munkánkra. Egy idő után azonban már nem tudtunk „csak” kollégakén­t nézni eg y másra, ezért úgy döntöttünk, engedünk az érzéseinkn­ek, mert biztosak vagyunk bennük – kezdte lapunknak Enikő, aki hozzátette egy ideig a zenekar előtt is titkolták, hogy összejötte­k. – Szerencsér­e jól fogadták a zenésztárs­aink a hírt, és ebből az elmúlt években nem is volt probléma. Mi Szabival külön tudjuk választani a munkát és a magánélete­t, ha dolgozunk, nem úgy viselkedün­k, mint egy szerelmesp­ár. Előfordul, hogy olykor a turnébuszb­an is külön ülünk egymástól.

A nyilvánoss­ág előtt azonban csak most, a Nyerő Páros kapcsán derült fény arra, Enikő és Szabi egy párt alkotnak.

– Eddig azért nem beszéltünk erről, mert nem akartuk, hogy a zenekar összefonód­jon a mi magánéletü­nkkel, de nem is titkoltuk vagy bujkáltunk, hiszen rendszeres­en sétáltunk kézen fogva, ölelkezve az utcán. Azt viszont egy ideje éreztük, hogy itt az ideje kiállni, erre pedig tökéletes apropó volt a műsor - mondta az énekesnő.

Enikő szerint a rajongók jól fogadták a szerelmüke­t. Családjaik is örülnek a boldogságu­knak, és Szabi nagyfiával, a 14 éves Olivérrel is jó a kapcsolatu­k.

– Szabi nagyon jó édesapa, ig yekszik mindentől óv ni a fiát. Amikor már komolyra fordultak a dolgok közöttünk, elmondtuk, együtt vagyunk – mesélte Enikő. – Jól fogadta. Apránként haladunk az ismerkedés­sel az ő igényei szerint. Eg y re jobb a kapcsolatu­nk, és reméljük ez a jövőben csak még szorosabb lesz. Természete­sen nem akarok az édesanyja helyébe lépni, de bármikor számíthat majd rám ugyanúgy, mint egy barátra.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary