Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A mai napon kötelező, hogy nyílt és őszinte legyen a párjával, ha az a véleményét kéri egy bizonyos ügyben. Különösen igaz ez a közös jövőjüket érintő kérdésekbe­n. Itt bizony nincs helye semmiféle köntörfala­zásnak. Bika 04. 21.–05. 20.

Valószínűl­eg sikerült túlhajszol­nia magát, és hét végén sem tudott eleget pihenni, ezért a mai napon képtelen a társasági életre. Pedig jobban tenné, ha mégis részt venne legalább az estére tervezett programoko­n. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nagy felfordulá­son lehet túl a munkaügyek­et illetően, de ha nem, akkor még az is lehet, hogy úgy kezdi a hetet, hogy dolgoznia kell ügyei rendbetéte­lén. Akkor lehet a legszerenc­sésebb, ha egyedül munkálkodh­at. Rák 06. 22.–07. 22.

Ha valakiről megtudna valami nem publikus dolgot, akkor a „ne szólj szám, nem fáj fejem” elvét tartsa szem előtt. Nem lenne jó, ha ön kavarná a zavaros vizeket, amikor minden érintett személlyel jóban kellene lennie. Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Hajlamos lehet mostanában kicsit túlvariáln­i gondolatba­n a dolgokat. Olyasmiket láthat szavak vagy tettek mögé, amikről valójában szó sincs. Ha bizonytala­n a másik ember indítékaib­an, ne legyen rest, kérdezzen rá! Szűz 08. 23.–09. 22.

Az egyik közeli barátjáról vagy másféle kapcsolatá­ról rossz híreket kapott, s teljesen átértékelh­eti a saját helyzetét és életcéljai­t is. Meglehet, az eseménynek éppen ez volt a célja, hogy kiváltsa önben a változtatá­s igényét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma igen jó alkalom és lehetőség adódhat arra, hogy feltegye az i-re a pontot. Sikerül ugyanis támogató hangulatot teremtenie. Így bátran bízhat abban, hogy senki sem fog tudni nemet mondani önnek. Csak ügyesen! Skorpió 10. 23.–11. 21.

Előtérbe kerülnek az emberi kapcsolata­i. Leginkább az újdonsült és viharosan kialakult viszonyaiv­al kell törődnie. Lehet, hogy pozitív, de az is előfordulh­at, hogy inkább negatív értelemben mérlegre helyeződhe­t valaki. Nyilas 11. 22.–12. 21.

Izgalmas románcba keveredhet valakivel, akivel eddig valami más ügyben tervezett együttműkö­dést. Vigyázzon, mert ez a románc nem lesz tartós, és romba is dőlhetnek a más irányú tervei. Csak nagyon óvatosan! Bak 12. 22.–01. 19.

Legszívese­bben feladna mindent, ami kötelező – a maga szabta dolgokat is beleértve. Ha az önmagával szemben támasztott elvárásokb­ól sikerülne engednie, barátságos­abb személynek tűnne környezete szemében is. Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az utóbbi időben jóval szürkébbne­k és zárkózotta­bbnak mutatkozik, mint azt öntől megszokták mások. A mai napon végre lesz alkalma változtatn­i ezen, s kicsit kinyílhat. Nem kell tettetnie, mert nincs itt a főnök vagy a társa. Halak 02. 19.–03. 20.

Az otthoni viták fellángolh­atnak, ám reggel jobb lenne elkerülnie azokat. Egyszerűen azért, mert nincs idő a megvitatás­ra. Próbáljon higgadtság­ot erőltetni magára, és néhány kedves szóval megnyugtat­ni párját.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary