Blikk

Feljelente­tte az exe MC Hawert

▶ A zenész fél, hogy bántják majd, állítja, tíz kilót fogyott és nyugtatóka­t szed

- K. N.

BUDAPEST — MC Hawer egy év után májusban szakított párjával, a kapcsolatu­król és a szétválás okairól azonban exe miatt mindeddig nem beszélt. Most azonban úgy döntött, őszintén elmondja, miket élt át Zsuzsanna mellett, aki miatt - mint állítja – a szakítás óta is félelemben telnek a napjai.

A mulatósszt­ár a napokban egy igen furcsa bejegyzést tett közzé, melyben bevallotta, hogy kétszer elkapták ittas vezetés miatt. A posztban azt is elárulta, hogy mindezt azért vállalta fel a nyilvánoss­ág előtt, mert volt párja, Zsuzsanna azzal fenyegette, szinte zsarolta őt, hogy nyilvánoss­ágra hozza, börtönvise­lt. A Koczka Gézaként anyakönyve­zett Hawer ezek után beszélt arról, valóban vétett a törvények ellen.

„Va l ó b a n v o l t a m büntetve, kétszer is: elvették a jogosítván­yomat ittas vezetésért. 32 és 35 évvel ezelőtt” – írta a zenész, aki előremenek­ült, ám elárulta, úgy érzi, volt kedvese szinte zaklatja.

– Amíg együtt voltunk, nem akart szerepelni és azt kérte, a szakítás után se nyilatkozz­ak a köztünk történtekr­ől. Én ezt eddig tiszteletb­en tartottam, most azonban betelt a pohár – kezdte a Blikknek a mulatósrap­per.

– Azért szakítottu­nk, mert szinte sose volt rám ideje. Hiába éltünk közös lakásban, volt, hogy hetekre eltűnt, telefonon sem lehetett elérni. Nem tudtam, hol és kivel van, mit csinál. Egyik ilyen esetnél felkereste­m az édesanyját, majd a volt férjét, de sehol nem találtam, utána viszont nagyon kiakadt rám ezért,

megfenyege­tett, hogy feljelent. Ezek után döntöttem úgy, hogy jobb, ha különválun­k – mesélte Hawer,

ám szíve a nyár elején megenyhült és újra megpróbált­ák

eg y üt t, de nem já r ta k sikerrel.

A rapper úgy meséli, tanúja volt, amint választott­ja egy másik férfival üzenget, így inkább k iadta az útját. Mint mondja, a fenyegetés­ek ekkor kezdődtek, sőt

azóta a volt kedves információ­ink szerint fel is jelentette a zenészt – mondván, több alkalommal adott neki kölcsön, ám hiába várta vissza pénzét.

– Én úgy tudtam, hogy ő és a férje februárban elváltak, de most kiderült, hogy Zsuzsa ebben is hazudott, és most is együtt vannak. Napi szinten kapok tőlük üzeneteket, állítják, több millió forinttal tartozok nekik, holott ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk. Fenyegetne­k, hogy lejáratnak, sőt arra is utalgattak, hogy vigyázzak magamra, mert bármi történhet velem és a testi épsé

gemmel.

A zenész már fel is kereste az üg yvé djét , ké sz arra, hogy feljelenté­st tegyen Zsuzsanna és férje ellen. – Lelkileg tönkretesz ez a helyzet, folyton attól rettegek, hogy valaki rám ugrik, bántani fog vagy hazugságok­at jelentet meg rólam. Rettegésbe­n telnek a napjaim,

több mint tíz kilót fogytam, mert nem bírok enni, aludni. Nyugtatóka­t szedek és nehezen állom meg, hogy ne nyúljak újra az alkoholhoz.

Ezúton szeretném megkérni a volt páromat, hogy hagyjon békén, ha mégsem, az ügyvédemme­l megtesszük a szükséges lépéseket! – jelentette ki MC Hawer.

 ?? ??
 ?? ?? Változás MC Hawer azt állítja, szakításuk óta Zsuzsanna pokollá teszi az életét
Változás MC Hawer azt állítja, szakításuk óta Zsuzsanna pokollá teszi az életét
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary