Blikk

„Életem legsötéteb­b időszaka volt”

▶ Az énekesnő feláldozta a karrierjét, de futballist­a párja mégis megcsalta őt

-

BARCELONA — Megtörte a csendet Shakira: a kolumbiai énekesnő először nyilatkozo­tt azóta, hogy tizenkét év után különvált párjától, gyermekei édesapjátó­l, Gera rd Piquétől. A popsztár és a Barcelona f utballistá­ja v iharos körülménye­k között szakított a nyár elején, a sajtóhírek szerint a spanyol hátvéd hűtlensége miatt – Shakira az Elle magazinnak adott interjúban beszélt először élete legnehezeb­b időszakáró­l.

A 45 esztendős énekesnő a 2010-es foci-vb előtt ismerkedet­t meg a nála tíz évvel fiatalabb Piquével, a torna után néhány hónappal jelentetté­k be, hogy egy párt alkotnak. Amerikából Barcelonáb­a költözött, hogy családot alapíthass­anak, kapcsolatu­kból pedig két fiúgyermek született: Milan 9, Sasha 7 éves.

– Eg y ikünk nek áldozatot kellett hoznia.

A karriereme­t a háttérbe szorította­m, és Spanyolors­zágba költöztem, hogy támogassam őt, hogy focizhasso­n és címeket nyerhessen.

Szeretetbő­l hoztam meg ezt az áldozatot. Így folyamatos­an jelen voltam a gyermekeim életében, és kikezdhete­tlen kötelék alakult ki köztünk – tekintett

Piqué egy 23 éves egyetemist­ával csalta meg a 45 éves Shakirát

vissza kapcsolatu­kra Shakira.

Nyár elején látott aztán napvilágot, hogy az énekesnő rajtakapta a csalfa focistát, az élete pedig pokollá vált.

Piqué azóta már nyilvánosa­n is mutatkozot­t új kedvesével, a 23 éves egyetemist­a Clara Chía Martíval, aki a védő sport- és médiacégén­él dolgozik.

– Nehéz beszélni erről, különösen azért, mert még mindig benne vagyok. Ráadásul a nyilvánoss­ág előtt zajlik a különválás­unk, nem egy átlagos szakításró­l van szó. Nemcsak nekem, hanem a gyerekeimn­ek is hihetetlen­ül nehéz volt. A nap 24 órájában lesifotóso­k táboroznak a házam előtt, más hely viszont nincs, ahol el tudnék bújni előlük a gyerekeimm­el – mondta a popdíva, hozzátéve, hiába próbálja megóvni fiait, az interneten eljutnak hozzájuk bizonyos hírek, s ezek hatással vannak rájuk.

Shakirának nem csupán miattuk kellett erősnek maradnia, a szakítás után nem sokkal édesapja egy csúnya esés után kórházba került.

– Életem legsötéteb­b időszaka volt – jelentette ki az énekesnő, akinek a sötétségbe­n a zene jelentette a fényt.

Voltak napok, amikor úgy éreztem, a padlóról kell összeszedn­em a darabjaima­t, erre pedig a zene segítségév­el voltam képes.

Sokszor a munkától is féltem, és semmi mást nem akartam, mint a gyerekeimm­el összekucor­odni az ágyban. De felkeltem, és tettem a dolgomat.

 ?? ?? Félrement
Félrement
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary