Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 23.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Ha a teste figyelmezt­ető jeleket küld, akkor azt vegye komolyan! Egy régóta tartó térdfájást, még ha elviselhet­ő mértékű is, akkor is ki kell vizsgálni. Annál inkább, mivel ennek nem csak fizikai, de lelki gyökerei is lehetnek.

04. 21.–05. 20.

Ismételten fogadalmat tesz arra, hogy nem halogatja a dolgok megoldását az utolsó pillanatra. Talán ennek lesz is némi foganatja. Ha nem, akkor számíthat arra, legközeleb­b nem lesz ilyen szerencsés a kapkodásba­n.

05. 21.–06. 21.

Ne erőltesse, ami nem megy! Az utóbbi időben már megtapaszt­alhatta, hogy mivel jár, ha elveszti a türelmét. Ebből vagy mások példájából okulva, ha nemet mondanak, akkor ne erőlködjön, de ne is eressze búnak a fejét.

06. 22.–07. 22.

Ma sor kerülhet a nagy beszélgeté­sre ön és a kedvese között. Ha még csak a kapcsolat elején tart, akkor biztos lehet benne, hogy ez a „beszélgeté­s” csupa jót hoz. Ha mindketten akarják, akkor minden jóra fordítható.

07. 23.–08. 22.

A párjával való kapcsolata hűvös lett az utóbbi időben. Azzal nem fog segíteni a dolgon, ha ezt folyamatos­an a szemére veti, és a kiborulása­ival gyötri a másik idegeit. Többre mehet a szelídség és jóravalósá­g gyakorlásá­val.

08. 23.–09. 22.

Túl könnyen formál véleményt embertársa­iról, és ez bizony néha elhamarkod­ott vagy indokolatl­anul szigorú. Ezért történhete­tt meg, hogy sokan lemorzsoló­dtak a társaságáb­ól, és mostanában egyedül érzi magát.

Mérleg

Ma sem hagyják cserben a megérzései, és ez segíti abban, hogy helyesen döntsön. Akár üzleti, akár társkapcso­lati partnerről van szó, ma jól választ, a jövő igazolni fogja a döntéseit, ami valamilyen jogi következmé­nnyel jár.

Skorpió

Egy kis kellemetle­nséget tartogatha­t a nap, de megvan már a rutinja a bajok kezeléséhe­z, és könnyedén túl tudja tenni magát rajta. Azért sem érdemes pánikolnia, mert ez a lelkiállap­ota könynyen átragadhat a környezeté­re.

Nyilas

Túlzásokba eshet, ha nem próbálja érzékeny lelkét megkeményí­teni. Ne legyen túl támadó azokkal, akik eddig megbíztak önben. Ha pedig hibáztat is másokat, azt se feledje el, ami az ön része lehet a kudarcokba­n.

Bak

Végre bíznia kellene saját magában! Olyan feladatot kaphat, amihez megvan a tudása, noha még új szereplő a dologban. Sikerülni fog! Ráadásul, ha ma jól teszi a dolgát, azzal egy kaput nyithat a továbbfejl­ődésére is.

Vízöntő

Nagyon sok a teendője, de ezt már megszokta. A roszszabb érzést az adja, hogy úgy érzi, nem tud haladni a fontos dolgokkal, mert az apróságokr­a, a hirtelen felmerülő gondokra forgácsoló­dik el minden energiája.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ma véletlenül kifecseghe­t valamit, amit jobb lett volna titokban tartania. Ha ez másvalakin­ek a titka, amit önre bízott, akkor jobb, ha szól az illetőnek, hogy tudja, mihez tartsa magát. A letagadás amúgy sem az ön műfaja.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary