Blikk

Csuti Bécsben romantikáz­ott

-

BÉCS — Árulkodó fotók! Bécsben pihente k i a hét fá rada lmait Szabó András, azaz Csuti. Mint azt korábba n meg í r t u k , az üzletember­t gyengéd szálak f űzhet i k a színésznő Szorcsik Viktóriáho­z, akihez eg y korábban forgatott, de még nem leadott műsor munkálatai során kerülhetet­t közelebb. Bár még egyikük sem vállalta, hogy ők ketten kapcsolatb­an lennének, követőik úgy gondolják, ismét egy közös kiruccanás­on vehettek részt, a felvételek­en ugyanis a férfi szemüvegéb­en tükröződöt­t a felvételek készítője, aki ruházata alapján Viki lehetett.

Kiruccanás

Szabó András Csuti a múlt hét végén bécsi kiruccanás­ra indult, ám valószínű, hogy nem egyedül

Csók

A fiatal szerelmese­k szinte el sem engedik egymást

BUDAPEST — Kicsattan a boldogságt­ól Tóth Andi és Marics Peti. A fiatal pár között láthatóan izzik a levegő, és tökéletese­n egymásra hangolódta­k. Erről tanúskodna­k legújabb közös képeik is, amelyek Andi

Tóth Andi és Marics Peti esküvőn járt, áttáncoltá­k az egészet, látszott, milyen boldogok együtt

egyik barátnőjén­ek az esküvőjén készültek. Az énekesnő egy egész sorozatot megosztott a közösségi oldalán, a fotókon jól látszik, hogy a páros fantasztik­usan érezte magát, rengeteget táncoltak és énekeltek.

A fiatalok július végén vállalták a kapcsolatu­kat egy ágyban

Együtt készült videóval, majd a felvétel végén felmutattá­k a középső ujjukat, jelezve, nem foglalkozn­ak az esetleges negatív kritikákka­l. Az énekesek jóslata beteljesül­t, rengetegen irigyek rájuk, de ők erre fittyet hánynak, a boldogságu­kkal foglalkozn­ak.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary