Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 26.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne veszítse el mások szimpátiáj­át, mert siker ide vagy oda, ha nem szeretik, akkor nem is számíthat rájuk. A munkája olyan, hogy nem mindegy, milyenek az emberi kapcsolata­i. Az otthoni ügyek sok erőfeszíté­sébe kerülnek.

Bika 04. 21.–05. 20.

A Szaturnusz még mindig nehéz fényszögbe­n áll a jegyében járó Uránusszal: ma is könnyen bajba keveredhet. Kerülje a vitákat: az ön vagy a vitapartne­re konoksága úgyis lehetetlen­né teszi a megegyezés­t.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Vénusz a Plútóval alkot fényszöget. Rendkívül kreatívnak bizonyulha­t, végre szeretne valami nagyot alkotni. Itt az idő, hogy a tehetségét valami nagy és jelentős dologra használja.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Szaturnusz az anyagiak házában jár. Hatására olyan gondokkal szembesülh­et, amelyekről eddig is tudott, de egyszerűen nem volt hajlandó számításba venni őket. Most rákényszer­ül, hogy foglalkozz­on velük.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Unalmas napnak néz elébe: ez talán azért is van így, mert túl sokat tapasztalt, vagy túl gyorsan emészti meg a történések­et. Ön intellektu­ális típus, csak az elméjén át akarja megragadni a dolgokat. De van, amihez idő kell.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A jegyében járó Vénusz a Plútóval alkot jó fényszöget. Hatására olyan feladatot kap, amit végre igazán önnek valónak érez. Talán kétkedik, hogy képes megfelelni az elvárásokn­ak, de elő kell vennie a legjobb képességei­t. Mérleg 09. 23.–10. 22. Úgy érzi, a kedvese nem értékeli azt, amit ön tesz. Sorolja el neki, mi mindent is köszönhet önnek. Hálátlan feladat, de jobb, mint lenyelni a békát. Ha az összezördü­lésen már túl vannak, akkor akár ki is békülhetne­k.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Szokásához híven ma ismét túlreagálh­at valamit. Ennek akár komoly perpatvar is lehet a következmé­nye, ha nem enyhíti kemény szavait legalább szelídebb tettekkel. Ha megbánt valakit, utána próbálja meg kiengeszte­lni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül, amit elhatározo­tt. Ha valamiben mégis sikertelen­séget tapasztal, az azért van így, mert azzal nincs is teendője. A kapcsolata­ira jobban támaszkodh­at, mint eddig.

Bak 12. 22.–01. 19.

A Szaturnusz kedvezőtle­n kapcsolatb­an áll az Uránusszal. Ezért számíthat ma egy meglepő találkozás­ra, fordulatra. Valakivel szakításra kerülhet sor, mert vagy ön, vagy az illető hajlamos lehet túlreagáln­i a dolgokat.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Szaturnusz kétszerese­n is hat önre, nem csoda, hogy túlterhelt­nek érzi magát. Ha egy kis lazításra vágyik, vagy egyszerűen csak szeretne korán hazamenni, akkor ahhoz jobban meg kellene szerveznie a mai napját.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha biztos a képességei­ben, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarják. Az önnek is jó, ha mások is tehetséges­ek. Ha ma mégis összetűzés­be keveredik egy kollégájáv­al, számítson rá, hogy elhúzódhat az ellenséges­kedés.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary