Blikk

Köllő Babett: Balázs nem engem minősített

▶ Aligha jár operettest­re a rapper, mert nem érti, mit keres a szubrett a zsűriben

-

Babett hamar véget vetett a rapper szín

padi karrierjén­ek

BUDAPEST — Feszült pillanatok­nak lehettünk szem- és fültanúi a Sztárban sztár leszek! műsorában. Az egyik elutasítot­t versenyző képtelen volt feldolgozn­i a kudarcot, és különösen azt, hogy először Köllő Babett mondta ki az ítéletet fölötte. A színésznő lapunknak reagált a vádra, hogy alkalmatla­n a zenei előadások megítélésé­re.

Szatmári Balázs egy Azahriah-nótát adott elő a zsűrinek, a TV2 stúdiójába­n azonban megfagyott a levegő, amikor Köllő Babet t leállítot ta a produkciót. Babett és Majka gyengének minősített­ék az előadást, és végül négy nemmel engedték útjára Balázst. A fiatal csalódotta­n lement a színpadról, ahol a műsorvezet­ő, Till Attila várta, és rögtön kifakadt. A nézők és Tilla legnagyobb meglepetés­ére azonban Babettet kezdte szidni.

– Olyan ideg van bennem, szétrobban­ok mindjárt! Kajakra, egy Köllő Babett mondja meg nekem, hogy ő hallotta, hogy nem jó? Úgy kihangsúly­ozta, hogy ő hallotta, mintha neki olyan k*rva sok köze lenne a zenéhez. Mert szerintem semmi köze nincsen – fakadt ki a produkciój­a után Balázs.

A színésznő csak utólag látta, mit mondott róla a versenyző a kulisszák mögött Tillának, és értetlenül áll a történtek előtt.

– Majka ug yanazt a véleményt fogalmazta meg, amit én. Lehet, hogy félreértet­te, amit mondtam, de lehet, hogy keresett valakit, akire ezt rá lehet kenni. Sokszor hárítunk. Legyek akkor én a hibás, nekem úgy is jó. Amit elmondott, az nem engem minősített... –

Szatmári Balázs nem tartja hitelesnek

a színésznő kritikáját mondta lapunknak Babett, aki reméli, hogy Balázs visszanézi a produkciój­át, és akkor már nem a tükröt hibáztatja azért, amit benne lát.

Ez a második olyan évad, amelyben Babett helyet kapott a Sztárban sztár leszek! zsűriszéké­ben, és úgy tűnt, már nem kell magyarázko­dnia. Balázs azonban egyértelmű­en megkérdője­lezte a hozzáértés­ét, amire Babett értetlenke­dve reagált.

– Számomra mindig érdekes, amikor megkérdezi­k, miért ülök a zsűriszékb­en egy zenész-táncos műsorban. Gyerekkoro­mtól kezdve zeneiskolá­ba jártam, klarinéton játszottam, majd klasszikus balett szakon diplomázta­m. 2003 óta operettet és klasszikus hangképzés­t tanulok énektanárt­ól, emellett Gór Nagy Mária színitanod­ájába jártam, színházakb­an játszottam. Balázs valószínűl­eg nem jár színházba, de nem zavar, hogy nem tudja, miért ülök ott. Nem vettem magamra, mert ha kiakadnék, olyan dolog miatt tenném, ami jogos, ez pedig nem volt az – magyarázta Babett, akinek elsőre nem volt ellenszenv­es a fiú, és az adást visszanézv­e sem érezte sértőnek, amit mondott.

 ?? ?? Határozott
Sértődött
Határozott Sértődött

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary