Blikk

Segítenek a Blikk olvasói

▶ A 66 éves férfi nem adja fel a küzdelmet, elégtételt akar háza elvesztése miatt Karcsi bácsin

-

BUDAPEST — Mi hoz ö ssze egy debreceni tanítónőt, egy szentendre­i háziasszon­yt és egy dabasi nyugdíjas asszonyt több tucat másik emberrel? A megdöbbené­s és a jó szándék. Döbbenet, hisz több tízezer olvasónkat felháborít­otta az az embertelen­ség, a hogyan az ongai nyugdíjas fűtésszere­lő 40 milliós házát elárverezt­ette egy budapesti adósságkez­elő cég.

Zsuzsa, Mária és Teréz az elsők között ajánlotta fel, a közösségi oldalon g y űjtést szerveznek, hogy az idős férfinak ne kelljen az utcán aludnia.

– Ha előbb értesülök az esetről, kifizettem volna a tartozását is – mondta Zsuzsa, a debreceni tanítónő. – Nem azt kell vizsgálni, hogy miért nem fizetett egy beteg ember, hanem hogy ilyen szörnyűség nem történhet

A bak és a tehén látszólag romantikus csókot vált, a szakértő szerint ez a szag

lászási rítus az első lépés

VISEGRÁD — Nem hog y nem döntötte depresszió­ba az ősz a szarvasoka­t, egyene s e n l á ng r a lobba ntotta szerelmüke­t.Szinte pattognak a szik rák a tisztáson, ezt a pillanatot kapta el Harmath Beáta természetf­otós, képén mintha tényleg ne meg senkivel! Mi, olvasók a Blikken keresztül szeretnénk segíteni Karcsi bácsinak, amíg nem késő!

Egy budapesti olvasónkna­k, Nórának édesanyja mutatta meg Németh Károly kisemmizés­éről szóló cikkeinket. A névtelensé­get kérő család felajánlot­t egy fővárosi, erkélyes garzonlaká­st a férfi számára.

– Mi is meg jártuk a magunk poklát az ügyben szereplő adósságkez­elő céggel, több hónapra oda tudjuk adni a lakásunkat Károly bácsinak, elcsattant volna egy csók, összeér az imponzáns szarvasbik­a és a választott tehén orra, szája.

– De legalábbis az agancsos hím állat kinyilvání­totta érdeklődés­ét a nála sokkal kisebb termetű nőstény iránt, aki úgy tűnik, kedvea rezsit is fizetjük! – mondta Nóra.

Károly nagyon szépen megköszönt­e a lehetősége­t, de pár nap gondolkodá­si időt kért. Mint mondta, születése óta Ongán él, nehéz lenne váltania.

A férfi második éjszakáját töltötte egy barátjánál. A válását követően felvett hitelt betegségei miatt nem tudta időben törleszten­i, ennek a háza látta a kárát, két napja kilakoltat­ták a végrehajtó által elárvereze­tt ingatlanbó­l, oda soha nem mehet vissza. zően fogadta a szaglászó ismerkedés­t – magyarázta kevésbé romantikus­an a fotón látható jelenetet Hanga Zoltán, a fővárosi állatkert szóvivője.

Ha sor ker ült a nászra, késő tavasszal születhet meg a kis borjú.

– Hétfőn még azt mondtam, 6 hétig kibírom régi barátaimná­l meghúzva magam – mondta szomorúan a Blikknek. – De nem fog menni. Nem aludtam egy percet sem, nem érzem magam jól sehol, nem akarok senkinek sem a terhére lenni. Tudom, hogy jó szívvel fogadnak, de a barátaim is idős, nyugdíjas emberek, mindenki tele a saját gondjaival. Nem tudom, mi lesz, meddig bírom ki ezt ép ésszel. Egy biztos, a törvényes határidőn belül kifogással élek a kilakoltat­ás miatt!

A gímszarvas­ok szeptember­ben-októberben párzanak. Ilyenkor hallani az erdőkben a sza r vasbőgést, amivel egyrészt a bika hívja a teheneket, másrészt kinyilvání­tja birtokjogá­t a területre.

Károly a saját kezével építette fel csinos kis otthonát, hétfőn ez a kép ké

szült róla odabent utoljára

 ?? ?? Kérek egy puszikát!
V. J. Z.
Kérek egy puszikát! V. J. Z.
 ?? ??
 ?? ?? V. A.
V. A.
 ?? ?? Búcsú
Búcsú
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary