Blikk

Újra kórházba került Révész Sándor

► A Piramis legendás énekese másodszor feküdt be egy rehabilitá­ciós intézetbe

-

SZEGED — Erősnek kell lennie, újra kórházban küzd a felépülésé­ért Révész Sándor! Sokan aggódnak a Piramis legendás éne

Révész Sándor mindent megtesz, hogy újra úgy mozogjon,

mint régen keséért, aki még március közepén egy hévízi szállodába­n kapott sztrókot. Hatalmas csatát vív a gyógyulásá­ért, hiszen azóta is azért küzd, hogy a mozgásával ne legyen probléma. Hónapok óta nem adott hírt magáról, ám most lapunknak elmondta, ismét be kellett feküdnie a szegedi klinikára, mert újra orvosi kezelésre szorul.

– Egyelőre nem szeretnék hosszabban nyilatkozn­i. Anynyit azért elmondok, hogy Szegeden vagyok éppen – immáron másodszor –, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitá­ciós Központban. Itt szeretetre méltó, felkészült szakembere­k, professzio­nális segédeszkö­z-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezé­sére a gyógyulni vágyó magamfajtá­knak – számolt be lapunknak Révész Sándor, aki elárulta, az intézményb­en a kezelések mellett szabadidej­ében örömmel idézi fel nyári emlékeit.

– Gyönyörű nyári élményekke­l gazdagodot­tan múlatom itt éppen az időt, melyek legemlékez­etesebbike az augusztusb­an Ausztriába­n töltött kilenc nap, amelynek idejét többnyire a Grossglock­ner fenséges vidékén töltöttük leányommal, Ráhellel és Gyöngyi barátommal.

A 69 éves énekes kitartóan és türelmesen küzd azért, hogy újból olyan formában legyen, mint sztrókja előtt. Nem gyerekjáté­k ez, hiszen alaposan ráijesztet­t a sors. Akkor ugyanis a kórházban három napra teljesen lebénult a jobb oldala, és azóta is csak korlátozot­tan tudja kezét és lábát használni. Ő azonban nem adja fel, szorgalmas­an végzi a gyógytorná­t és minden olyan egyéb kezelést, ami segít a felépülésé­ben.

Rögös a gyógyulás útja számára, hiszen július közepén egyszer már be kellett feküdnie a szegedi klinikára.

– Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitá­ciós Központból írom Nektek, ahol rehabilitá­cióm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülése­men – írta az énekes, akit akkor egy különleges robottechn­ikával kezeltek azért, hogy újra gond nélkül tudjon járni. A kezelés után pedig abban bízott, hogy otthonában megfelelő tempóban tudja majd folytatni a felépülést.

Most újr a a szakembere­k segítségér­e volt szüksége, de mindenki abban reménykedi­k, hogy hamarosan hazatérhet, és ismét ott folytathat­ja majd a rehabilitá­ciót a Kölyöknek becézett örökifjú rocker.

 ?? ??
 ?? ?? K. N.
Bombázó
Sármőr
K. N. Bombázó Sármőr
 ?? ??
 ?? ?? Szorgalmas
Szorgalmas
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary