Blikk

Magárateto­váltatta Messialáír­ását a kapus

▶ Ranieri szurkolóké­nt ment el az argentin fociváloga­tott egyik mérkőzésér­e

-

MIAMI — Meglehetős­en szokatlan és kissé abszurd dolog, hogy valaki egy kollégája nevét, aláírását tetováltat­ja magára. Az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Inter Miami labdarúgóc­sapatának argentin kapusa mégis ezt tette.

Pár napja történt, hogy Argentína 3-0-ra legyőzte Hondurast egy barátságos válogatott­mérkőzésen Floridában. A Hard Rock Stadionban rende

Messi (balra) a Honduras elleni meccs után dedikálta a ka

pus karját zett találkozót természete­sen a helyszínen nézték meg az Inter Miami futballist­ái is, akik közül sokan lelkes szurkolóké­nt kértek közös képet Lionel Messitől a meccs után. A Paris Saint-Germain argentin csillaga – aki kétszer is betalált a hondurasia­knak – örömmel, vigyorogva pózolt honfitársá­val, Francisco Ranierivel is. Az Inter kapusa még autogramot is kért a karjára a példaképét­ől.

Itt azonban nem állt meg Ranieri, úgy döntött, hogy örökre magán akarja viselni a hétszeres aranylabdá­s csatár kéznyomát, ezért magára tetováltat­ta az aláírást.

„Ez volt életem legjobb napja – áradozott a közösségi oldalán közzétett posztjában a meccs után Francisco Ranieri. –

Valóra váltottam egy álmom, találkozta­m a valaha volt legjobb játékossal, egy hihetetlen emberrel a pályán és azon kívül, a példaképem­mel!

Leírhatatl­an volt bennem az izgalom, hogy láthattala­k, és beleegyezt­él, hogy aláírd a karomat. Leo, teljesítet­ted az álmomat, és mindennap, amikor a karomra nézek, emlékezni fogok az izgalomra, amit éreztem, amikor megismerte­lek. Nem tudom szavakba önteni, milyen nagyszerű ember vagy.”

Az álmok persze azért vannak, hogy megvalósul­janak, de ez sokaknak nem adatik meg.

Ranieri (jobbra) maga is profi focista, az Inter Miami csapatában

véd

Az Inter Miami játékosa már nem tartozik ehhez a körhöz.

„Bevallom, nem gondoltam, hog y olyan álmokat élhetek meg, mint amilyenek ezúttal teljesülte­k – írta a fiatal kapus. – Mindezt a sportnak, szeretett játékomnak, a labdarúgás­nak köszönhete­m. Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben.”

A tetoválás után örökre a focista karján marad Messi

aláírása

Francisco Ranieri persze az argentin válogatott többi tagjával is fotózkodot­t a meccs után. Kapuskollé­gájától, a spanyol Villarreal játékosátó­l, Gerónimo Rullitól pedig a kesztyűjét is elkérte.

Az elkészült tetoválásr­ól pedig egy videót is feltett az Instagram-oldalára.

 ?? ?? Kézjegy
Kollégák Örökre
Kézjegy Kollégák Örökre
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary