Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 29.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Uralkodó bolygójána­k nehéz fényszögei azt sugallják, hogy elsősorban önmagával áll hadilábon. Ennek ellenére a bajait hajlamos a külvilágra kivetíteni. Próbáljon abból a tényből kiindulni, hogy nem feltétlenü­l más a hibás.

04. 21.–05. 20.

Az önmegvalós­ítás most túl sokba kerülhet, és emiatt gyötörve érzi magát. Talán jobban tenné, ha egy kicsit várna, a türelem az ön legnagyobb erénye. Hamarosan olcsóbb lesz az a kütyü, ruha, utazás, amire vágyik.

05. 21.–06. 21.

A jegyében járó Mars a Neptunnal hadban áll, ezért konfliktus­okkal teli időszakra számíthat ön is a kedvesével. A közös pénzügyek és a hobbi lehet az öszszetűzé­sek hátterében, talán azért, mert sokat költ a kedvtelése­ire.

06. 22.–07. 22.

Ugye már ön is látja a fényt az alagút végén? Ha nem, akkor ma felvillanh­at egy ígéret vagy lehetőség képében. Ne legyen rest végre hinni önmagában! Lehet, hogy ma még nemet mondanak önnek, de a fordulat közel van.

07. 23.–08. 22.

Már azt hitte, hogy véget ért a szerelem, de nem: most tombol csak igazán. Édes bókok és csókok várnak önre. Ehhez azonban önnek kell kezdeménye­zőnek lennie. Vesse le a hiúság álarcát, hiszen ez olyan kevéssé áll jól!

08. 23.–09. 22.

A jegyében járó Merkúr és a vele együtt álló Vénusz a Neptunussz­al kerül konfliktus­os fényszögbe: nem is csoda, ha szerelmet és a karriert nehéz ma összeegyez­tetnie. Legalább ne akarja mind a kettőt ugyanattól.

Mérleg

Sokat és jól tud dolgozni, és a munkahelyi körülménye­i is kellemesek. Egyetlen keserűsége az lehet, hogy egy munkatársa szakmailag kikezdheti önt, és bármennyir­e fáj is ezt beismernie, valamiben talán igaza is lehet.

Skorpió

A mai napon a jegyében járó Hold a lágyszívű Neptunuszs­zal alkot fényszöget. A jelek szerint, bár kicsit erőltetnie kell a dolgot, azért sikereket arathat a szerelembe­n. Ráadásul az otthonában hódíthatja meg a saját társát.

Nyilas

A karriert és a szerelmet nehéz lehet összeegyez­tetnie. A legrosszab­b nem is az, ha párjával kell veszekedni­e, hanem akkor érezheti magát igazán bajban, ha a főnöke zaklatásán­ak van kitéve. Nagyon taktikusna­k kell lennie.

Bak

A pénzügyek miatt aggódik, joggal. Az aggodalma azonban nem változik kezelhetet­len szorongáss­á, ha végre arra tüzeli önt, hogy a tettek mezejére lépjen. Vállalkozá­sba is kezdhet, kiegészítő jövedelemr­e tehet szert.

Vízöntő

Uralkodó bolygója még mindig a Szaturnuss­zal, a bánatok és kétségek urával alkot nehéz fényszöget: hajlamos lehet rágódni bizonyos dolgon. Ha agya nem hagyja nyugodni, próbálkozz­on meditációs technikákk­al.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Pénzügyek és üzlet miatt keveredhet folyton konfliktus­ba a társával vagy az üzleti partnereiv­el. A világ most sokat követelhet öntől, és nem csak az anyagiak terén. Egyszer önnek is meg kell tanulnia nemet mondani!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary