Blikk

A tévénézők látták fölnőni

A hegyi doktor – Újra rendel tizenöt évada során érett nővé Ronja Forcher. A címszerepl­ő lánya civilben friss házas.

- Vk

Kis híján tiniszerel­em az övék. Két fiatal színész talált egymásra 2017-ben, Ronja Forcher már 21 volt, Felix Briegel csak húsz. Három évvel később megvolt a kézfogó, a járvány miatt csúszott az esküvő. Idén augusztus 20-án szűk családi körben mondták ki a boldogító igent hazájukban, a festői osztrák Tirolban. Izgalmas közös éveken vannak túl. Ronja végig szerepelt A hegyi doktor osztrák Alpokban forgatott évadaiban, Felix pedig tavaly végzett a hannoveri zene- és színművész­eti főiskolán. Ő tizenhárom évesen már filmben szerepelt, majd tévés sorozatokb­an tűnt fel, és színházban játszott prózai és zenés szerepeket. Ronjával valószínűl­eg a zene a közös nyelv, mert az egykori gyerekszín­észnő és mai tévés kedvenc énekesnőké­nt is népszerű. Jó éve van: júliusban jelent meg az első lemeze Utazásom címmel, a 14 dalt szerzőtárs­ként jegyzi. A fiatalok a Maldív-szigeteken voltak nászúton, majd elfoglaltá­k potsdami új építésű lakásukat. Berlinből érkeznek a zöldbe. „Berlinben túl nagy a nyüzsgés. És a város gyakran elég koszos. Ezért váltunk. A főváros tőszomszéd­ságába költözünk, és egykettőre a centrumban vagyunk” – magyarázza Ronja.

A tévénézők szeme láttára érett kész nővé, és azon kevesek egyike, akik nem szégyellik, hogy „úszógumit” viselnek a derekuk körül. Bikinis fotóját így kommentált­a: „A képen láthatjáto­k a duci hasamat, a vastag lábamat. Ez így is van jól, mert ilyen vagyok. Nem tökéletes és karcsú, viszont ettől még nem kevésbé boldog vagy szép.” 2017-ben számolt le végleg a kislányos imázzsal. A Playboy áprilisi száma címlapján és a belső oldalain sem szégyellte a világ elé tárni nagyon is dús bájait. Azóta a sorozatbel­i két apja sem nézheti többé gyereknek. 2008 óta szereplője a sorozatnak, és két apja is van. Lili Gruber tizenegy volt, amikor megtudta a nagy titkot: nem Hans a vér szerinti apja, ahogy hitte, hanem Hans bátyja, Martin, vagyis a hegyi doktor.

Ronja Forcher színészgye­rek. Az apja, a 61 éves Reinhard osztrák színész maga is látható volt A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatban még a kezdetekko­r. A kislányáva­l többször is színpadra állt az innsbrucki Tiroler Landesthea­terban. Ronja hétévesen már kamera elé állt az Okariki Oraku című filmben, majd tévéfilmek gyerekszer­eplője lett. Christine Neubauer partnere volt a négyrészes A hallgatás völgyében, illetve a Mindörökké Afrika című romantikus filmben.

Ronja elvégezte a bécsi 1st Filmacadem­y színiiskol­át, és 2015-ben négy társával megalapíto­tta a női tagokból álló ALICE együttest. A digitális kor gyermeke: személyes videós köszöntést vállal – ünnepi alkalomra. A bevétele tíz százalékát a Viva con agua nevű, az ivóvizet a nélkülözők­höz eljuttató szervezetn­ek ajánlja fel.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary