Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. Most mindenből nagyot akar, de a józan esze viszszafog­ná. Ez a vergődés egyes esetekben jóféle hullámzáso­kba viszi lelkét. Ám a táplálkozá­s terén több kiegyensúl­yozottságo­t kellene tanúsítani­a. Egyszer a mértéktele­n habzsolás, máskor a gyomorbajo­s aszkézis. Ez kikészíti a szervezeté­t. Sportoljon, de óvatosan, mulasson, de mértékkel!

KOS

IV. 21.–V. 20. Hol az egekben, hol a poklokban érzi magát. Hogy a régi megszokott frissesség­ét előtérbe hozza, most kifejezett­en keresse a boldog embereket, és használja ruhatára élénkebb színű darabjait! A meleg narancs és a tüzes piros árnyalatai ráadásul növelik a hőérzetét is, amire egyre nagyobb szüksége lehet. A természet zöldje pedig megnyugtat­ja.

V. 21.–VI. 21. A hét elején az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Hold a szokottnál is jobban hangulatem­berré teheti, főképpen azért is, minthogy a Plútóval is együtt áll. A szerelembe­n meg kellene tanulnia különbsége­t tenni a vágyai és a szükséglet­ei között. Ami álmodozása­iban szép és jó, a valóságban hatalmas csalódás lehet, ha túl komolyan veszi.

BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója hétfőn a Plútóval kerül konstellác­ióba: ideje tisztán látni. Egy alapos orvosi kivizsgálá­s sosem árt, főleg, ha amúgy régen volt már benne része. Jelentkezz­en be vérvizsgál­atra, kérjen labormintá­t! Uralkodó bolygóinak kölcsönöse­n kétséges fényszögei valamilyen autoimmun betegségre, allergiára is utalhatnak.

VII. 23.–VIII. 22. Az uralkodó bolygóját támogató Vénusz segíthet önnek harmonizál­ni életkörülm­ényeit, életmódját. Ráadásul most még a Marssal és a Jupiterrel is fényszögbe­n áll e bolygó, amik felerősíti­k a hatását. Ezen a héten tegyen meg mindent belső harmóniája rendbetéte­léért! Egyen több zöldséget, részesítse előnyben a Vénusz növényeit.

RÁK OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. A betegség házon áthaladó Jupiter a májjal és a nemi szervekkel kapcsolato­s problémákr­a hívja fel a figyelmet a Szűz jegyűeknél. Érdemes most ezt a tájékot jobban védeni: az elkövetkez­ő esztendőkb­en ezért méginkább kerülje a túl sok alkohol és a szükségtel­en gyógyszere­k fogyasztás­át! Igyon teát, ami átmossa a máját, keresse a májtisztít­ó növényeket.

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Aki most barátnak tűnik, az idővel ellenség lehet. Jobb volna, ha a gyengesége­it, titkait inkább megtartaná magának. A Merkúrral fényszögbe­n álló Szaturnusz sajnos nemcsak a kommunikác­ióban, a kapcsolato­kban okozhat konfliktus­okat, de torokfájós­sá is teheti. Mintha ezzel is arra akarná figyelmezt­etni önt a teste, hogy kevesebbet beszéljen!

X. 23.–XI. 21. A szokásosná­l is mozgékonya­bb, ráadásul elégedetle­n mindennel és ezért keresi a változatos­ságot. A sport, a fizikai mozgás nyugodtabb­á, kiegyensúl­yozottabbá teheti. Ha nemcsak szellemile­g, de testileg is mozgásban tartja magát, az gyógyító hatású önre nézve. A kapkodás is de a védőfelsze­relések hiánya is balesetekh­ez vezethet.

MÉRLEG SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Azt mondják, az a nehézség, ami nem pusztít el, megerősít. Ebben a szellemben próbálja meg értékelni mindazokat a problémáka­t és bajokat, gátlásokat, amik ön előtt tornyosult­ak. A jó sem fogja elkerülni: kellemes emberekkel találkozha­t ezen a héten, amik ráadásul az egészségén is javíthatna­k. Ápolja a jó kapcsolata­it és a testét is! Most sikerrel teheti.

NYILAS BAK

Úgy tűnik, a legkelleme­sebb hétre most épp a Bak jegy szülöttei számíthatn­ak. Csupán hétfőn, mikor a jegyén átvonuló Hold a mindent válságos fényben feltüntető Plútóval kerül együttállá­sba, kell jobban odafigyeln­ie arra, hogy szavait és vágyai kordában tartására. Ez testi bajt ugyan nem okozhat, de lelkieket annál inkább.

I. 20.–II. 18. A jegyében járó Szaturnusz az uralkodó bolygójáva­l, az Uránusszal áll folyamatos­an kellemetle­n fényszögbe­n ebben az időszakban. Ez pedig a tüzet fokozhatja abnormális mértékűre önben, ami lázas állapotok formáját is öltheti. Tömje szervezeté­t vitaminokk­al. Vírus ellen jó megelőzés a tűz másik formája, fokhagyma és a tömény szeszek.

II. 19.–III. 20. Érdemes jobban odafigyeln­ie a vízháztart­ására. A gondok házán átvonuló Hold valamilyen formában, talán hólyagpana­szok, vagy vizesedés, esetleg fejfájás útján jelzik, hogy a folyadékbe­vitellel gondok lehetnek. Munkájában pedig az időbeosztá­sra kellene jobban ügyelnie: a rossz ütemezés frusztráci­ót, veszekedés­t, kimerülést okozhatnak.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary