Blikk

Gábor Fiáváfogad­ná Zsazsa özvegye HeidiKlumf­érjét

▶ Fura amerikai hercegnek tartja a zenész, ezért nem vette komolyan az ajánlatát

- B. P.

BERLIN — Elfordult a magyaroktó­l Frédér ic von A n halt herceg? Gábor Zsazsa özvegye nemrég a Blikknek még büszkén árulta el, hog y elhuny t felesége mesés, több mint 24 milliárd forintot érő vagyonának magyar örököst keres, sőt ő maga Budapestre akar költözni.

– Zsazsa végső nyughelye Budapesten van, a további tervek, mint a múzeumszob­a is, Magyarorsz­ághoz köthetők elsősorban, így olyan embert keresek, aki helyben van. Én sem élek örökké, nemsokára 79 éves leszek, és már egyre nehezebben bírom az utazgatást – mondta lapunknak májusban.

Ám úgy tűnik, az augusztus közepén történt támadás, amikor leütötték és kirabolták Budapest belvárosáb­an, megváltozt­atta a hollywoodi díva özvegyének terveit. A Tokio Hotel nevű német zenekar testvérpár­jának internetes beszélgető­s műsorából ugyanis meglepő dolog derült ki. A német szupermode­ll, Heidi Klum férje, Tom Kaulitz elárulta, nemrég konkrét ajánlatot kapott Von Anhalt hercegtől.

– Nem nagyon ismerem ki magam ebben a dologban, de ez a fura, Los Angelesben élő herceg megkörnyék­ezett nemrég. Felajánlot­ta, hogy lehetek a következő a sorban, lehetek én a legújabb örökbe fogadott fia – jelentette ki Tom Kaulitz, akitől természete­sen nem várta volna el Frédéric von Anhalt, hogy minden ellenszolg­áltatásra igent mondjon.

– Pénzt is ajánlott, ám azt nem akarom megmondani, mennyit. Maradjunk annyiban, hogy elég magas összeg volt – folytatta Kaulitz, aki valódi luxusban él, hála zenekara egykori sikerének és topmodell felesége vagyonának, így számára legfeljebb a hercegi rang lehetne vonzó. De nem az, ezért visszautas­ította a felkínált lehetősége­t.

Mindeneset­re Kaulitz megkeresés­e homlokegye­nest ellenkezik azzal, amit Von Anhalt a Gábor Zsazsa-emlékszoba avatásán a Blikknek ígért: annak érdekében, hogy méltón bánjanak Zsazsa szellemi és tárgyi örökségéve­l, amit közel 24,1 milliárd forintra becsülnek, Magyarorsz­ágon keres örököst.

 ?? ?? Pálfordulá­s
A herceg nemrégiben még magyar örököst keresett, úgy látszik, letett erről a tervéről Érdektelen­ség Anhalt pénze nemigen hozza lázba a topmodell Klumot és a népszerű zenészt, Tomot. Ráadásul utóbbi a hercegi címre sem tart igényt
Pálfordulá­s A herceg nemrégiben még magyar örököst keresett, úgy látszik, letett erről a tervéről Érdektelen­ség Anhalt pénze nemigen hozza lázba a topmodell Klumot és a népszerű zenészt, Tomot. Ráadásul utóbbi a hercegi címre sem tart igényt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary