Blikk

Borics rágyúrt a címmeccsér­e

▶ Az MMA-harcos akár 100 milliót is kaszálhat a brazil Patricio Freire elleni hét végi mérkőzésen

-

Borics tökéletes erőben, kirobbanó formában várja élete

meccsét

Akárcsak Rocky a filmben, Borics is edzett a ter

mészetben

LOS ANGELES — Borics Ádám félelmetes fizikai formában várja a Patricio „Pitbull” Freire elleni Bellator pehelysúly ú világbajno­ki mérkőzést (Aréna4, vasárnap 4)! A Kölyök becenevű magyar kihívó legújabb fotói alapján kijelenthe­tő, maximálisa­n felkészült, hogy beteljesít­se legnagyobb vágyát, és a vegyes harcművész­etek második számú szervezeté­nél öv kerüljön a derekára. Borics a semmiből építette fel magát, vasárnap hajnalban pedig az utolsó lépést teheti meg az amerikai álom felé.

A Heves megyei Sirokról indult 29 éves küzdősport­oló 18 győzelemme­l és egy vereséggel várja a brazil legenda elleni Long Beach-i világbajno­ki összecsapá­st, amelyért korábban bármire képes volt. Nehéz anyagi körülménye­k között sem adta fel céljait, és ha kellett, akármilyen munkát bevállalt.

– Néhány éve még a WC-t takarított­am az edzőteremb­en, hogy meg tudjak kint élni – vallotta be Borics, aki a nehézségek után vasárnap hajnalban már jelentős öszszegért szállhat oktagonba. A 35 éves Freire legutóbbi címmeccsén 250 ezer dollárt (107 millió Ft) kaszált mindkét bunyós.

A brazil harcos (33 győzelem, 5 vereség) először teszi kockára az amerikai A. J. McKee ellen visszaszer­zett vb-övét a kifogástal­an állapotban lévő Borics ellen, akire még a meccs előtti napokban is hatalmas fizikai kihívás vár. A szombat hajnali mérlegelés­en hoznia kell a súlycsopor­t 65,8 kg-os felső határát, a fogyasztás pedig rettentő megterhelé­st jelent. Saját bevallása szerint korábban megesett már, hogy 14 óra alatt 5,8 kilót fogyott, a brutális önsanyarga­tást azonban jól bírja a szervezete.

– Sikerült! A nehezén túlvagyok, most jöhet a visszatölt­és, szerintem gyorsan újra 73-74 kiló leszek. Kicsit elfáradtam, nyilván – mondta ko

A sportoló vasárnap hajnalban mérkőzik a brazil

Freire ellen rábbi meccse előtt a fogyasztás nehézségei­ről.

A mostani felkészülé­s viszont minden jel szerint tökéletese­n sikerült, és erről számolt be Borics maga is.

„Vége az edzőtáborn­ak! Nem tudok eléggé hálás lenni az embereknek, akik segítettek” – írta a közösségi médiában csapatával pózolva.

A z Instag ramon meg jelent, félelmetes­en kigyúrt fotóján a UFC egykori középsúlyú bajnoka, Luke Rockhold is csak ámuldozott, reméljük, az amerikai sztár álla vasárnap hajnalban Borics sikere láttán is leesik majd.

 ?? ?? Erős
Guggolás
Erős Guggolás
 ?? ?? Nyomás
Nyomás
 ?? ?? H. G.
H. G.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary