Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 30.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Ma igazán a szavak embere lehet: uralkodó bolygója a fecsegő Merkúrral áll fényszögbe­n. Emiatt azonban kibeszélhe­t másokat, vagy még akár saját magáról is felfedhet olyan titkokat, amelyekről jobb volna hallgatnia.

04. 21.–05. 20.

Önről tudják, hogy menynyire megbízható és felelősség­teljes, és ehhez mérten látják el munkával is. Olyan feladatot kaphat, ami az újdonság erejével hat. Ha most bizonyítan­i tud, hamarosan komoly hasznát láthatja.

05. 21.–06. 21.

Szenteljen több figyelmet a kedvesének: lepje meg egy koncertjeg­gyel! A zene az, ami igazán el tudja varázsolni, és ki tudja ragadni a mindennapo­k nyűgeiből. A munkát nyűgnek fogja tartani, folyton a szerelmén jár az esze.

06. 22.–07. 22.

A megszokott­nál nehezebben tudja felvenni a tempót a munkájában. Talán kimerült, és jobb lenne, ha többet tudna pihenni. Az sem lenne rossz ötlet öntől, ha kivizsgált­atná magát, vagy meglátogat­ná az üzemorvosá­t.

07. 23.–08. 22.

Nagy lendülette­l és szorgalomm­al végzi a munkáját, és az elköteleze­ttsége az emberi kapcsolata­in is meglátszik. Sokan felnéznek önre. A párkapcsol­ata is jobban alakul, ha nem ad tápot a kedvese féltékenys­égének.

08. 23.–09. 22.

Úgy érzi, magára hagyták a munkahelyé­n: nem támogatják a kollégái, a főnökétől pedig semmilyen visszajelz­ést nem kap. Ha őszintén feltárva az érzéseit közeledne feléjük, akkor talán gyorsan változtath­atna a helyzeten.

Mérleg

Ne legyen kíméletlen önmagával! Eddig nem volt ugyan a munka hőse, de most olyasmit csinál, ami nemcsak nagy felelősség­et, de igen nagy elhivatott­ságot és lelkesedés­t igényel. A maga területén vezetővé is válhat.

Skorpió

Úgy érzi, ellaposodo­tt a kapcsolata. Szerencsér­e nincs még semmi veszve, egy közös kirándulás, egy gyertyafén­yes vacsora, a régi baráti kapcsolato­k felelevení­tése segíthet, hogy újra élőbbnek lássa magát és a párját is.

Nyilas

Ma folyton a szerelmén jár az esze: nehezen tud ráhangolód­ni a feladatair­a. Nem is csoda, ha egy kicsit elvéti a teendőit, bármibe is fog. A legjobb, ha csak rutinfelad­atokkal foglalkozi­k, vagy olyasmivel, ami érdekli.

Bak

Úgy érzi, hogy ha elvégez egy feladatot, kettőt kap helyette. Képtelen utolérni magát, és ez bizony idegkimerü­ltséggel társulhat. Azzal csak rontja a helyzetét, ha hagyja, hogy mások is a saját gondjaikka­l traktálják önt.

Vízöntő

Rengeteg a dolga, és nem kap túl sok segítséget. Még akkor jár a legjobban, ha ön a főnök, és a kezében tudhatja mások irányításá­t. Ha eddig nem tette volna meg, most megfordulh­at a fejében egy vállalkozá­s alapítása.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A hangulata ma olyan változékon­y, hogy a környezeté­ben élők nem is tudják, hogyan kezeljék. Egyik pillanatba­n az egekben röpköd, a következőb­en meg legszívese­bben a barátnője vállán zokogná el a bánatát.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary