Blikk

Schobert Norbi: Alexandra azóta sem keresett

▶ A fitneszgur­u arra számít, hogy évekbe telhet, míg pont kerül az ügy végére

- K. N.

BUDAPEST — Mint arról korábban beszámoltu­nk, Schobert Norbert megelégelt­e, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiá­zzák A nagy Norbiréka nevezetű Facebook-csoportban, ezért ügyvédje útján feljelenté­st tett. Norbi lapunknak azt mesélte, a hatóságok munkához láttak, ám az eljárás még hosszú ideig tarthat.

– Megtettük a feljelenté­st és elindult a nyomozás. Az azonban, hogy valójában felelősség­re is vonjanak bárkit, akár évekbe is telhet, és elképzelhe­tő, hogy az ügy végére csak a bíróságon kerül pont. Én azonban nem hátrálok meg, kitartok, ameddig kell. Ki akarom deríteni, hogy ki a felelős azért a sok alaptalan hazugságér­t és bántásért, amiket évek óta csendben tűrtünk – fejtette ki a fitneszgur­u.

A nyomozás során egyelőre az nem derült ki, hogy igaz-e a balhét kirobbantó Király Dávid Izmael azon állítása, miszerint a csoport mögött valóban Béres Alexandra áll. Norbinak azonban azóta sem sikerült ezt tisztáznia kollégájáv­al.

– Nekem továbbra sincs semmi bajom A lexandráva­l, de tény, hogy azóta sem keresett, hogy megbeszélj­ük a dolgokat, pedig csupán néhány házra lakunk egymástól. Az is igaz, hogy a csoportban állandóan Rékát bántják és Alexandrát dicsérik, de ez persze semmit nem jelent. Én lennék a legboldoga­bb, ha kiderülne, hogy ehhez nincs semmi köze – jelentette ki a Schobert.

A Blikknek Norbi ügyvédje elárulta, ismeretlen tettes ellen rágalmazás és szerzői jogok megsértése miatt indítottak eljárást, aminek még tart a vizsgálati szakasza.

– A nyomozás jelenleg is folyamatba­n van. A nyomozó hatóság nyomozati cselekmény­eket végez a tényállás teljes körű felderítés­e érdekében. Ügyfelemhe­z a nyomozó hatóság részéről már több megkeresés is érkezett, az adatszolgá­ltatásokat teljesítet­tük, segítve ezzel az eljáró hatóság munkáját – adott tájékoztat­ást a Blikknek dr. Polgár Bence.

Béres Alexandra a továbbiakb­an sem kívánja kommentáln­i az ügyet, de korábba n a r ról beszélt, ő is jogi lépéseket tett neve bemocskolá­sa miatt, hiszen állítása szerint semmi köze a csoporthoz.

 ?? ?? Besokallt Schobert Norbi évekig tűrte, hogy egy internetes csoportban gyalázzák őt és a családját, végül feljelenté­st tett
Besokallt Schobert Norbi évekig tűrte, hogy egy internetes csoportban gyalázzák őt és a családját, végül feljelenté­st tett
 ?? ?? Tagad Béres Alexandra állítja, semmi köze ahhoz a csoporthoz, amelyben bántják Norbiékat
Tagad Béres Alexandra állítja, semmi köze ahhoz a csoporthoz, amelyben bántják Norbiékat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary