Blikk

Miért maradt show-tlan

Akár táncos műsorokban is szerepelne az énekes Tabáni István nem érti, ▶ Hiába vett repülőrajt­ot a karrierje, megfeledke­ztek róla

-

Tabáni István úgy érzi, a Csináljuk a fesztivált! szereplői között biztosan he

lye lett volna

Felesége, Csilla már most szeretne harmadik gyereket, az énekes

még várna

BUDAPEST — A mai napig számos fellépése van, szép számma l a k ad n a k r ajongói is, valamiért mégsem l á t h a tjuk képernyőn Tabáni Istvánt. 2009-ben az egész ország a szívébe zárta, amikor az RTL Klub tehetségku­tatóját, a Csillag születik második szériáját megnyerte, és az énekes ma is szívesen szerepelne újra tévéműsoro­kban.

– Vannak olyan műsorok, amiket látva nem is értem, miért nem jutok a szerkesztő­k eszébe. Ilyen a Csináljuk a fesztivált! Azt gondolom, ha én nem vagyok abba a műsorba való, akkor senki. Tényleg nem tudom, mi lehet az oka. Talán nem vagyok szimpatiku­s – fogalmazot­t a Blikknek Tabáni István, aki elsősorban zenés műsorokban tudná magát elképzelni, de nem zárkózik el mástól sem.

– Nem hiszem, hogy beköltözős realityt vállalnék, mert kétlem, hogy a többiek együtt tudnának velem élni. A látszat ellenére ugyanis nem mindig könnyű velem kijönni. Táncos műsorhoz már lenne kedvem, de nem tudom, mennyire tudnék jól teljesíten­i. Valójában nyitott vagyok bármire, ami illik a személyisé­gemhez, de legszívese­bben olyan produkciób­an szerepelné­k, amely az énekléshez kötődik.

Tabáni Istvánnak azonban tévézés nélkül is bőven akad teendője. Ha nem a színpadon van, négy- és másfél éves kisfiával tölti az idejét.

– Aki gyereket nevel, az tudja, hogy nem egyszerű feladat. Még kicsik a fiúk, de annál elevenebbe­k. Keveset alszunk, sokszor nem halljuk a saját hangunkat a sikoltozás­uktól, mégis a világ legjobb dolga, hogy apa lehetek. Nélkülük üres lenne az életem. Olyan érzé

2009ben nyerte meg a Csillag születik című tehetségku­tatót

seket hoznak elő belőlem, amikről nem is gondoltam volna, hogy bennem vannak – mesélte a családapa, aki nem zárkózik el attól, hogy tovább bővüljön a családjuk.

– A feleségem mindig is nagyon vágyott egy kislá ny ra. Úg y ter vezt ü k , hogy a második már lány lesz, de végül a sors másként hozta. Csilla most is szeretne, és én sem vag yok ellene, de várnék, amíg a fiúk kicsit nagyobbak lesznek. Most ők minden időnket és energiánka­t lefoglaljá­k. Nagyon nehéz magunkra figyelni, ritkán tudunk házaspárké­nt időt szakítani egymásra. Ha viszont nagyon elfáradunk, szerencsér­e akad segítségün­k, hogy el tudjunk szökni kettesben.

 ?? ??
 ?? ?? Hanyagolva
Utód
Indulás
K. N.
Hanyagolva Utód Indulás K. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary