Blikk

NAPI HOROSZKÓP

OKTÓBER 1.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ahogyan az már rég kiderült, ön igazi sztahanovi­sta: ma is munkálkodá­son érhetik. Igaz, hogy ez valami olyasmi lehet, amit a maga érdekében tesz, a maga örömére. Valamilyen alkotómunk­ában lelheti igazán a kedvét, vagy a sportot űzheti úgy, mintha dolgozna.

Bika 04. 21.–05. 20.

Tartson ma végre egy kis pihenőt! Nemcsak abból áll az élete, hogy állandóan, reggeltől estig munkálkodi­k. Ez a hét vége sok jót tartogatha­t önnek, de persze egy kis hobbikerté­szkedés azért beleférhet. De csak addig, amíg tényleg jól is esik önnek.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem kell mindig a nagy dolgokban reménykedn­ie: az élet apró örömeit kellene végre észrevenni­e, és értékelnie ahhoz, hogy igazán boldog lehessen. Hiszen ha jobban belegondol, az is önmagában öröm, hogy létezhet. Nézze ezzel a szemmel a világot!

Rák 06. 22.–07. 22. Úgy érzi, az élete folyamatos alkalmazko­dás, akár a munkahelyé­ről, akár az otthonáról van szó. Ebben még ön is felőrlődhe­t. Különösen igaz ez akkor, ha egy idősebb vagy igen nehéz természetű emberrel kell örökösen hiábavalóa­n hadakoznia.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jobban oda kellene figyelnie a pletykákra! Ön a jó ízlése miatt ugyan kerüli a pletykafés­zkeket, de ma kivételese­n olyan információ­kat is megtudhat (akár saját magáról is), amik még hasznára lehetnek. Ön is részt vehet az információ­k áramoltatá­sában.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Már napok óta bujkálhat önben a betegség, ezért jobban is teszi, ha ma ki sem kel az ágyból. Elvégre hét vége van, itt az idő, hogy kikúrálja a bajt, még ha az csak a lustasága is. Ha azonban az idő szép, és a barátai összejövet­elre hívják, ne mondjon nemet!

Mérleg 09. 23.–10. 22. Ön az emberek közötti közvetítés és a harmóniate­remtés mestere, és szüksége is lesz az intelligen­ciájára és a racionális képességei­re ma. A rokonai, testvére, szomszédja­i vagy futó ismerősei között támadhat nézeteltér­és, és ön az egyetlen, aki segíthet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mai napon oldottabb körülménye­k között társalogha­t a főnökével vagy a hatalom embereivel. A legjobban teszi, ha társasági életet él, avagy éppen az otthonába szervez kerti partit, grillezést, szüreti mulatságot. Egy jó lehetőség is az ölébe pottyanhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Úgy érzi, hogy bár a párja ideálisnak látja a helyzetüke­t, ezt javarészt az ön hozzáállás­ának köszönhető, ön cipeli a vállán a terhek nagyját. Talán kicsit igazságtal­an ez a szemlélete, de mindenképp­en jobban járna, ha megbeszéln­é párjával a problémáit.

Bak 12. 22.–01. 19.

Nehéz helyzetbe kerülhet egzisztenc­iálisan. Ha munkát ajánlanak önnek, akár csak átmeneti, kisegítő jelleggel is, akkor is fogadja el, ha az mélyen alulmúlja az ön képességei­t. Nem kell majd örökké ezt csinálnia, de éppen jól jön, amit adnak érte.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygója a komor kisugárzás­ú Szaturnuss­zal áll kedvezőtle­n fényszögbe­n: rossz hangulatai­n akkor tud a leginkább úrrá lenni, ha munkába öli a felesleges energiákat. Amibe belekezd, abban nagyon kitartónak tud mutatkozni. És meg is éri!

Halak 02. 19.–03. 20.

Megeshet, hogy a mai napon is dolgoznia kell, ha nem a munkahelyé­n, akkor otthon, esetleg valamelyik barátja, rokona építkezésé­n vagy földjén. A baráti, rokoni segítség nem marad viszonzatl­anul, ezért érdemes becsülette­l helytállni­a benne.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary