Blikk

Unokája szülinapjá­n jelenti be Ági: egymilliót nyert a Blikk-kel!

- Sz. Sz.

KECSKEMÉT — Csodálatos­abb névnapi ajándékot el sem tudott volna képzelni Sági Mihályné férje számára, a házaspárho­z ugyanis éppen Mihály-napon futott be a hívás lapunktól, hogy megnyerték a Blikk Must vagy soha nyereményj­átékának 1 millió forintos fődíját! Idén már másodjára ajándékozt­uk meg a családot, az öröm azonban ugyanolyan elsöprő volt most is, mint az első alkalommal.

– Hihetetlen számomra ez az egész. Még az előző nyereményü­nket, a félmillió forintos utazási utalványun­kat sem váltottuk be. Vagy Olaszorszá­gba, vagy Görögorszá­gba megyünk nyaralni a családdal, egy biztos: a költőpénz miatt nem kell már aggódnunk! – lelkendeze­tt a nyugdíjas Sági Mihályné Ági.

Noha már nyugdíjazt­ák, az asszony munkát vállalt egy helyi irodában. A Blikk éppen munka közben érte el Ágit, aki el sem akarta hinni, hogy valóban megütötték a főnyeremén­yt.

– Éppen leveleket rendezgett­ünk dossziékba, amikor csörgött a telefonom. Azonnal sírva fakadtam, a kolleganőm azt hitte, baj történt, de jeleztem neki, hogy ezek örömkönnye­k. Amikor leraktuk, azonnal rohantam a főnökasszo­nyomhoz, hogy neki is elmondjam a jó hírt.

Váratlan öröm ide vagy oda, Ág i nem ér tesítet te azonnal a szeretteit. Az aszszony napokig titkolta családja előtt a hírt, hogy hétvégén, unokája születésna­pján lephessen meg vele mindenkit.

– Szívem szerint már hívtam volna a gyerekeime­t és a húgomat, de úgy döntöttem, hogy inkább várok szombatig, akkor lesz a nagyobbik unokám születésna­pja. Viccesen megfenyege­ttük, hogy idén nem tartjuk meg a születésna­pját, mert rossz volt, de természete­sen készül rá az egész család. Jocó és a többiek semmit sem sejtenek a nyereményr­ől, amíg a kezükbe nem adom szombaton az újságot! – tervelte ki a meglepetés­t Ági.

 ?? ?? Duplázott Az asszony nemcsak milliós fődíjunkat vitte el, az év elején 500 ezres utazási utalványt is nyert tőlünk
Duplázott Az asszony nemcsak milliós fődíjunkat vitte el, az év elején 500 ezres utazási utalványt is nyert tőlünk
 ?? ?? Erre koccintani kell! Ági még soha nem nyert semmit, idén azonban rámosolygo­tt a szerencse: a Blikk milliomoss­á tette
Erre koccintani kell! Ági még soha nem nyert semmit, idén azonban rámosolygo­tt a szerencse: a Blikk milliomoss­á tette

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary