Blikk

MaricsPeti:micsodabul­i!

Ezüstlakod­almát és szülinapjá­t ünnepli a híradós

- B. P.

Fuvar

Kárász Róbert (balra) hazavitte autóján Hegedűs D. Gézát

A ValMar énekese a szuperkonc­erten szülinapi tortát ka

pott ajándékba

BUDAPEST — Dúl a szerelem Marics Peti és Tóth Andi között. Az énekesnő elkísérte kedvesét a szombat esti szuperkonc­ertre is a Puskás Aréna Szoborpark­jába.

Először történt meg ugyanis, hogy a ValMar ötvenezres tömeg előtt léphetett fel, ráadásul mindezt Marics Peti 26. születésna­pján, így természete­sen volt Andi számára, hogy ott legyen a nagy napon még akkor is, ha nem érezte jól magát.

– Nagyon rosszul érzem magam, beteg vagyok, lázas – árulta el Tóth Andi és a színfalak mögött láttuk, milyen kedvesen fogadta egykori x-faktoros mentorát, Szikora Róbertet. Az R-GO alapítója ugyanis díszvendég­ként fellépett a ValMarral. Szikora egyéb

Erős Antónia már az RTL Híradót is majd 25 éve vezeti

szumot kell hozni ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. Mellette pedig nyilván elengedhet­etlen a szeretet és a tisztelet.

▶ Az RTL-hez is hamarosan huszonöt éves kapcsolat fűzi. Volt már, hogy azt érezte, a híradózás helyett valami másra, újra vágyik?

Erős: Azt gondolom, ha valaki jó híradós, akkor sosem unja meg azt, amit csinál. Februárban lesz huszonöt éve, hogy az RTL Híradót vezetem, de időközben azért számos más műsorban is dolgoztam, voltak különböző projektjei­m. Alapvetően ez a szakma kreatív, nincs két egyforma nap, mindig történik valami új a világban. Sosem tudom megunni, nem vág yom máshova. A híradós munkák mellett pedig az alapítvány­ommal, az Egy Csepp Figyelemme­l is napi szinten van dolgom, ami teljesen másmilyen munka, de együtt működik a kettő.

Marics Peti Szikora Robival lépett fel, Tóth Andi is

elkísérte ként nemrég épp lapunknak árulta el, menynyire örül, hogy a két fiatal egymásra talált.

– Két ilyen szép ember nem mehet el szótlanul egymás mellett, a tehetség mindig vonzza a tehetséget, örülök nekik – mondta akkor Szikora, aki valószínűl­eg ezt Tóth Andival is megosztott­a, az énekesnő ugyanis a találkozás után el is pityeredet­t.

 ?? ?? Ünnep
Jubilál
Együtt
K. N.
Ünnep Jubilál Együtt K. N.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary