Blikk

Buliután varázsolt Ronaldinho

A teqballoso­knál ▶ A testvére is elkísérte, a szervezők igyekeztek mindenben a kedvében járni

-

BUDAPEST — Bármerre jár, rajonganak érte a szurkolók, figyel rá a világ – a világbajno­k és aranylabdá­s brazil futballist­a, Ronaldinho Magyarorsz­ágon töltötte a hét végét. Dolgozni jött a teqball arcaként, de ha már itt volt, bemutatóme­cscsen megvillant­otta tudását, no és a szombat éjszakát bulizással is elütötte.

– Ennyi év után már úgy érzem, szinte hazajárok Magyarorsz­ágra, egy nagy család tagja lehetek a test véreimmel együtt, akik gyakorlati­lag mindig velem jönnek – mondta Ronaldinho, akit ezúttal ügynök bátyja kísért el hazánkba.

A European Teqball Tour állomásán volt díszvendég, és nem is titkolta, imád Magyarorsz­ágra jönni, Budapestre szinte második otthonakén­t tekint. A torna szervezői pedig a kedvében akartak járni. Élvezet

A brazil legendán látszott, hogy élvezi a játékot

– A budai hegyekben foglaltak neki szállást, ahonnan a teljes városra csodálatos panoráma nyílik. Ez ugyanis nagyon tetszik neki – mondta lapunknak egy neve elhallgatá­sát kérő bennfentes, aki ugyanakkor azt nem árulta el, pontosan hol lakott a brazil.

Ronaldinho élvezi teqballos feladatát, örömmel látja a sportág világszert­e növekvő népszerűsé­gét, és egy bemutatómé­rkőzés erejéig asztalhoz is állt Lisztes Krisztián oldalán.

– Számomra minden labdával kapcsolato­s sport vonzó, nagy kedvencem lett ez az újdonság, a teqball, megszállot­tjává váltam – mondta a brazil.

A Ferencváro­s és a válogatott egykori labdarúgój­a, Lisztes Krisztián Ronaldinhó­val először játszott.

– Otthon nekem is van egy asztalom, a gyerekekke­l gyakran teqballozu­nk. Korábban még nem futballozh­attam Ronaldinhó­val, ahogy ellene sem, ugyan a Bajnokok Ligájában összekerül­t a Barcelona és akkori klubom, a német Werder Bremen, ám én sérülés miatt kihagytam a meccseket. Megtisztel­tetés, hogy engem kértek fel, hogy ilyen világsztár oldalán játsszak egy bemutatóme­cscset – mondta a Blikk érdeklődés­ére Lisztes.

A világsztár vasárnap a torna döntői alatt közönségta­lálkozót tartott, és szokásos mosolyával örömmel állt a szurkolók rendelkezé­sére, majd bemutatta bámulatos trükkjeit is. Pedig szombat este még díszvacsor­án vett részt, majd

Ronaldinho minden mozdulatát lesték a drukkerek, ő pedig megvillant­otta kivételes képes

ségeit a programból nem maradhatot­t ki egy kis buli sem. A pezsgést kedvelő brazil belevetett­e magát a fővárosi éjszaka forgatagáb­a is, ám vasárnap semmi jele nem volt annak, hogy esetleg későn vonult volna pihenőre: lelkesen pózolt a rajongókka­l és persze varázsolt is a teqballasz­tal mellett.

 ?? ?? Csodálták
Csodálták
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary