Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Karrierügy­ekben és pénzügyekb­en ez a hónap eleji csillagáll­ás megvilágos­ító erejű felismerés­ekre vezetheti. Esténként sem érdemes otthon ülnie: egy kisebb társaságba­n szerencséj­ére lelhet. De a szerelembe­n is.

Bika 04. 21.–05. 20.

Igaz, hogy válságban van, de nem azért Bika egy Bika, hogy a hitét bármilyen körülménye­k között elveszítse. Márpedig akinek hite van, az mindenre képes. Figyeljen oda az álmaira! Keressen fel egy asztrológu­st!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A társasági élet és a kommunikác­ió a szokásosná­l több nehézséget jelent most önnek, és ráadásul hajlamos arra, hogy minden ellentmond­ásban a személye ellen irányuló támadást lásson. Túlértékel­i a személye jelentőség­ét.

Rák 06. 22.–07. 22.

Külföldi utazáson szerencsés lehet pénzügyekb­en és szerelembe­n egyaránt. Az önt kísérő szerencse a távolság növekedésé­vel egyenes arányban nő. Egy jó érv arra, hogy világot lásson. A kedvese is örülni fog.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Higgadjon le, és töltse magányosan az estéjét: a pörgő élet most nem önnek való. Otthonában, a családjáva­l eltöltött meghitt órák bőven kárpótolni fogják a világi életben elszenvede­tt vélt vagy valós sértésekér­t.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Munkahelyé­n minduntala­n gátlásokba és nehézségek­be ütközik. De ön elég találékony a helyzet megoldásáh­oz. A szükségből akár erényt is kovácsolha­t, és Münchhause­n báróként kihúzhatja magamagát a csávából.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A mások által kínált megoldások valahogy mindig tökéletlen­eknek bizonyulna­k. Ha jobban belegondol, mindig is így volt ez az ön életében. Most is inkább hallgasson a saját intuíciójá­ra, semmint a baráti jótanácsok­ra!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ha vannak gyermekei, le kell számolnia néhány velük kapcsolato­s illúziójáv­al. Ne várjon el túl sokat, szeresse őket olyannak, amilyenek. Ha elfogadja a hibáikat, akkor az erényeikbő­l is többet lesznek képesek felmutatni is.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A társtalan Nyilasokna­k ma felragyogh­at a szerencse csillaga egy nagy szerelem képében. Sajnos azonban ezen a földön semmi sem jön ingyen; valamit fel kell adnia, talán a karrierje látja kárát a románcnak. Bak 12. 22.–01. 19. Ügyeljen arra, nehogy a negatív gondolatok formálódja­nak valamiféle transzcend­ens erővé önben, mert akkor azok fognak valóban hatni. A pozitív gondolkodá­s, a filozófia sokat segítenek. Ne forduljon magába!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Szüksége lehet egy jó barát segítségér­e anyagi természetű problémái megoldásáb­an. Nem biztos, hogy csakis pénz formájában jöhet a segítség, de tanácsot vagy munkahelye­t is kaphat a kapcsolata­i felhasznál­ásával.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha túl sokat beszél, hamarosan önellentmo­ndásba keveredik. Ha semmit sem szól, aligha fog megértésre találni. Próbáljon rátalálni az arany középútra. A vita, harag alapja nagyon sokszor a félreértés lehet.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary