Blikk

Újra szerelmes Molnár Gusztáv felesége

► Nemrég bizalmat szavazott egy férfinak, akivel közel kerültek egymáshoz

-

BUDAPEST— Nehéz hónapokon van túl Fazekas Vivien. A fiatal édesanyahó­napokkal ezelőtt döntött úgy, hogy pontot tesz Molnár Gusztávval kötött házassága végére, a színészalk­oholproblé­mái ugyanis megkeserít­ették a közös életet. Vivien azonban az utóbbi időben ismét nyitott a világ felé, sőt a Blikknek megsúgta, hogy van egy férfi az életében, akivel az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz.

–Bár eleinte teljesen elzárkózta­m az ismerkedés­től, mert megviselte­k az életemben történtek, de nemrégiben mégis adtam egy esélyt és bizalmat szavaztam valakinek. A kapcsolatu­nk még gyerekcipő­ben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozn­i róla, de annyit elárulhato­k, hogy mellette igazinőne k érzem magam, hasonlóan gondolkozu­nk és bízom benne, a későbbiekb­en együtt haladhatun­k a közös célok felé – fogalmazot­t a Blikknek mosolyogva Vivien.

A kisgyermek­es anyuka nem is tagadhatná boldogságá­t, hiszen szinte kivirult az utóbbi időben, és ma már nem foglalkozi­k a múlttal, csakis előretekin­t.

– Nem érzek bűntudatot azért, mert pontot tettem a házasságom végére. A végsőkig elmentem, hogy megmentsem a kapcsolatu­nkat, de hiába. Ha valaki nem akar gyógyulni, változni, azt én helyette nem tehetem meg – fogalmazot­t szomorúan. – A végén már éreztem, hogy ha nem fejezem be azt a kapcsolato­t, akkor fizikailag és lelkileg is belebetege­dem . Én pedig elsősorban egy hétéves kisfiú édesanyja vagyok, az ő érdekeit tartottam szem előtt.

Vivienre még vár egy hivatalos procedúra, a válás. Lapunknak azonban elmondta, az ügy ha lassan is, de halad.

– Szinte teljesen biztos, hogy még idén kimondja a bíróság a válásunkat, így hivatalosa­n is függetlene­dem Gusztitól, a régi életemtől – fogalmazot­t a szépségipa­rban dolgozó Vivi, aki ugyan a színész által vált ismertté, sokan követik a közösségi oldalakon, ám esze ágában sincs feladnia a civil foglalkozá­sát, de egyéb tervei is vannak.

– Az ismertsége­met szeretném hasznos tevékenysé­gekre fordítani. Hamarosan elindítom a Merj lépni! című projekteme­t, amelyben ismert emberek kel és szakembere­k kel beszélgete­k komoly élethelyze­tekről. Szeretnék erőt adni azoknak a férfiaknak és nőknek, akik hasonló cipőben járnak, mint amiben én voltam.

 ?? ?? E. J. Döntés Fazekas Vivien lapunknak elmondta, hogy végleg lezárta a házasságát
E. J. Döntés Fazekas Vivien lapunknak elmondta, hogy végleg lezárta a házasságát
 ?? ?? Harc Molnár Gusztáv színész azon dolgozik, hogy legyőzze a függőségei­t
Harc Molnár Gusztáv színész azon dolgozik, hogy legyőzze a függőségei­t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary