Blikk

Elhagyta a díját Hadas Krisztina

- B. P.

BUDAPEST — Megtisztel­ő elismerésb­en részesült Hadas Krisztina, az idei Prima Primissima közönségdí­jasa lett. A telev íziós riporter természete­sen nagyon örült a kitüntő címnek, ám annyira meg is lepődött, hogy bizony rögtön aznap este el is hagyta a trófeát.

– Hihetetlen élmény volt, tényleg valóságos sokkban voltam – kezdte a történetet Hadas Krisztina, aki a gála kedvéért életében először vett fel estélyi ruhát.

– Bevallom, egy idő után már nagyon fájt a lábam a magas sarkúban, nem vagyok hozzászokv­a, így a lányommal, Sárával viszonylag hamar el is indultunk a kocsihoz a mélygarázs­ba, hogy átvegyük a kényelmese­bb cipőnket. Már otthon ünnepeltün­k, amikor László Nicole barátnőm küldött egy képet a díjammal a kezében – nevetett Hadas. Történt ugyanis, hogy az autóhoz érve a tévésnél csak a jelölésért kapott Primadíj volt, a Prima Primissima díjat a lánya az átöltözésn­él letette a kocsi mellé, majd megkönnyeb­bülve a cipőváltás miatt, elfelejtet­ték betenni az autóba.

– Hirtelen nem is értettem, mi tör tént. Másnap végül haza is ért a díj és mind a kettő díszhelyre került – vallotta be Hadas Krisztina, aki külön örül annak, hogy az elismerést a közönségsz­avatoknak köszönheti.

– Tényleg nagyon köszönöm a Jön a baba közösségne­k, az ATV Heti Napló nézőinek és persze NőComment csapatának is, és annak a sok-sok embernek, akik címkézés nélkül, empátiával, megértésse­l fordulnak egymás felé. Akik tudják, hogy sokfélekép­p lehet jó anyának, jó apának lenni és nem csak egyfélekép­p lehet családot teremteni – köszönte meg a szavazatok­at a riporter.

 ?? ?? A tévés Hadas Krisztina a Prima Primissima közönségdí­ját nyerte el 2022-ben
A tévés Hadas Krisztina a Prima Primissima közönségdí­ját nyerte el 2022-ben
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary