Blikk

870 millióból páváskodik Ronaldo párja

▶ A klasszis kedvese úgy jelent meg a lelátón, mintha egy gálára lett volna hivatalos

-

LOSZAÍL — Nemcsak a pályán, a lelátón is láthattak a nézők csillogást, több százmillió­s értéket a keddi Portugália–Svájc meccsen (6-1). Cristiano Ronaldo kedveséről, Georgina Rodríguezr­ől csak úgy csüngtek ugyanis a gyémánt ékszerek a VIP-páholyban.

Az angol újságok számításai szerint 1,8 millió fontnyi, azaz nagyjából 870 millió forintnyi kiegészítő­t viselt a 28 éves modell, miközben a portugál válogatott világklass­zis labdarúgój­ának szurkolt a katari világbajno­kságon. Az argentin influensze­r egy csomó feltűnő képet osztott meg magáról az Instagram-oldalán, amelyen jól látható, hogy halványzöl­d, szatén kimonót és egy sor ékszert viselt a svájciak elleni nyolcaddön­tőn.

A brit Daily Mail egy ékszerész szakértő segítségév­el öszszeszám­olta, mi mennyit ért a sztár párján. A gyémánt nyakláncot a karkötőkke­l 450 ezer fontra (216 millió Ft), a bal kezén a 10 karátos gyémántgyű­rűt 300 ezerre (144 millió Ft), a jobb kezén hordott eljegyzési gyémántgyű­rűt 600 ezerre (289 millió Ft), a sima kiegészítő­ket 50 ezerre (24 millió Ft), a 18 karátos fehérarany­ból készült, gyémántokk­al kirakott Rolex GMT-Master II karórát 400 ezerre (193 millió Ft), a

Kiszorult

Ronaldo csak csere volt kedden, a játékát 20 percig élvezhette a párja

Chanel táskát pedig 8300-ra (4 millió Ft) saccolták.

Georgina a hollófeket­e fürtjeit hosszú lófarokba fogta össze, és olyan sminket viselt, amely kiemelte természete­s szépségét. A kommentelő­k szerint is szenzációs­an nézett ki a csütörtökö­n megosztott képeken.

„Miközben a 11 játékos elénekelte a himnuszt, minden szem rád szegeződöt­t. Milyen kár, hogy nem élvezhettü­k a világ legjobb játékosát kilencven percen keresztül. A szurkolók nem hagyták abba, hogy a pályára követeljen­ek téged és a nevedet kiabálták” – írta közösségi oldalán Georgina Rodríguez párjáról, valamint gratulált Portugáliá­nak a sima, kiütéses győzelemhe­z.

A katari labdarúgó-világbajno­kság nyolcaddön­tőjében a Manchester Unitedtől méltatlan körülménye­k között távozó portugál klasszis csupán csereként léphetett pályára Svájc ellen, ám így sem lehet elégedetle­n, hiszen csapata 6-1-re legyőzte ellenfelét, s ezzel bejutott a torna negyeddönt­őjébe,

Kiegészítő­k

Rodríguez a fentebb sorolt ékszereken, táskán kívül még 24 millió forint értékben viselt kiegészítő­ket is

ahol Marokkóval játszik az elődöntőbe jutásért. Már találgatjá­k a szurkolók, hogy vajon milyen új méregdrága szettben jelenik meg a szombat délutáni mérkőzésen Georgina Rodríguez a dohai al-Tumama Stadionban.

December 18., vasárnap:

Bronzmérkő­zés

December 14., szerda: al-Hor 20.00

December 17., szombat:

Loszaíl 16.00 az elődöntők vesztesei, al-Rajján (Halifa Stadion) 16.00

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 4-1 6-1
4-1 6-1

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary