Blikk

Kitagadnák a britek

▶ Nemcsak a királyi családot, hanem az alattvalók­at is kiborított­a a hercegi pár

-

LONDON — Óriási felháborod­ást okozott Nagy-Britanniáb­an Harry herceg és Meghan botránysor­ozatának megjelenés­e a Netflixen. Az első három epizódban újra rasszizmus­sal vádolják a királyi családot, valamint a brit sajtót és embereket is. Sokan hadüzenetn­ek tekintik a hercegi pár mondandójá­t, amellyel le akarják járatni és rombolni a monarchiát. Egy parlamenti képviselő törvényjav­aslatot nyújtott be, hogy vegyék el Harryék összes közjogi méltóságát.

– A család több tagja is úgy véli, nagy szerencse, hogy II. Erzsébet királynő már nem élte meg, hogy láthassa ezt a botrányos sorozatot, amely az ő tekintélyé­t is megpróbálj­a aláásni.

Harry azzal vádolja a családját, hogy hatalmas mértékű, tudattalan faji elfogultsá­ggal rendelkezi­k, lenézik Meghant a származása és bőrszíne miatt. Ez egyszerűen felháborít­ó a rokonoknak, rá

Beau a karika segít

ségével ér

zékeli a tárgyakat

Családi élet

Harry betekintés­t enged a Netflix sorozatába­n a magánéleté­be, és minden titkot kifecseg

adásul már nem először kell szembesüln­iük ezzel a képtelen állítással – nyilatkozt­a egy bennfentes a Daily Mailnek, arra utalva, hogy korábban az Oprah Winfrey-nek adott interjúban is ezt közölték.

– A beharangoz­ó alapján a jövő heti újabb három epizód még keményebb lesz, gyakorlati­lag felér egy hadüzenett­el NagyBritan­nia és az nemzetközö­sség számára.

Persze a Megxit és a médiaszere­pléseik óta jól tudjuk, nekik csak a pénz számít. Képtelenek betartani a palota íratlan szabályait és nem kímélik még a saját rokonaikat sem. Ráadásul meg is

Harry és Meghan őszintén elmondta, mi

bántja

Sokk

III. Károly király, felesége, Kamilla, fia, Vilmos herceg és neje, Katalin kiborult

forgatják a kést szerettei k hát ában, hiszen azt állítják, ők szerelembő­l házasodtak, nem kötelesség­ből, mint a többiek...

Nemcsak az uralkodócs­aládban verte ki a biztosíték­ot a botránysor­ozat, hanem már országos szinten hatalmas a felháborod­ás a szigetorsz­ágban. Persze sokaknak tetszik az őszinte nyílt kommunikác­ió, de legalább ennyien úgy vélik, Harryéknek nincs helyük többé Nagy-Britanniáb­an. A konzervatí­v párti parlamenti képviselő, Bob Seely törvényjav­aslatot nyújtott be, hogy fosszák meg a hercegi párt a rangjától.

– Ha Harry és Meghan szerint ennyire szörnyű a királyi

Intézkedés

Bob Seely képviselő törvénymód­osításban kéri, fosszák

meg a hercegi párt

az előjogaitó­l család, és ennyire utálják a rokonaikat, akkor miért ragaszkodn­ak a közjogi méltóságai­khoz.

Legyenek hétköznapi polgárok, mint bárki más. Szerintem az lenne a tisztesség­es, ha lemondanán­ak erről, de ha nem teszik, majd mi cselekszün­k – dühöngött Seely képviselő.

 ?? ?? Őszintén
Őszintén
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary