Blikk

„Szandra többször nyakon vert és kényszerít­ett a videózásra”

▶ A botrányos zsúrról készült videó sokakhoz, így a gyámhatósá­ghoz is eljutott

- Lo. B.

BUDAPEST — Összebi l i ncselt kézzel, a börtönből vezették a Budapest Környéki Törvényszé­k tárgyalóte­rmébe kedd reggel K. Szandrát, azt a nőt, aki lufik, léggömbök vagy éppen néhány óra játszóházb­an eltöltött idő helyett ajándékkén­t inkább szexpartne­rt szervezett a kisfiának a tizedik születésna­pjára. A megdöbbent­ő eset még két éve történt a Pest megyei Táborfalvá­n, a botrányos zsúr részt vevőit pedig most állították bíróság elé. Az aktusban részt vevő, akkor mindössze 15 esztendős B. Izabella a rákospalot­ai javítóinté­zetből érkezett két őr társa

ságában. A szexről felvételt készítő, nála egy évvel idősebb F. Tibort pedig az a fiatal nő – E. Nikolett – hozta, akinek az albérletéb­en történt a megbotránk­oztató incidens. A zsaruk szerint ő is közreműköd­ött az aktus létrejötté­ben és a felvétel készítéséb­en, ezért a szemtanút is meggyanúsí­tották, ám az ő felelősség­ét egy másik eljárásban vizsgálják.

–Kevin hívására, vendégként érkeztem a születésna­pjára. A szobában ültem, az események pedig körülöttem zajlottak. Az anyja, Szandra többször nyakon vert és kényszerít­ett a videózásra. Terrorban tartott, nem volt más választáso­m, de na

gyon megbántam. Korábban sosem fordult elő hasonló – magyarázta a Blikknek még a tárgyalás előtt Tibi.

Az előkészítő ülés elején a bírónő zárt tárgyalást rendelt el, így a sajtó munkatársa­inak el kellett hagyniuk a termet.

Információ­nk szerint az akkoriban már gyermekott­honban élő, de onnan többször megszökő Iza először ellenkezet­t, ám a gyermek anyja agresszív szidalmazá­sba kezdett, ennek hatására pedig mégis belement. A szex alatt a résztvevők­ön túl a szobában volt a házigazda, a videózó srác és a haverja is. Ekkor lépett be Kevin az anyjával, aki a tudomására hozta, mi vár bent rá. Értesülése­ink szerint az aktus nem tartott sokáig, ám két pozícióban is végezték. Amikor a házigazda számonkért­e a felelőtlen anyát, válaszul Szandra felháborod­va azt kérdezte tőle: „Ma van a fiam születésna­pja, miért ne ünnepeljük meg?” A vád szerint az aktus közben a gyerek anyja ellenőrzés­képp folyamatos­an benézett a szobába, a videózó Tibor pedig kommentált­a az eseményeke­t.

Úg y t udju k , a felvétele - ket több embernek is elküldték, hónapokkal később pedig még a gyámhatósá­ghoz is eljutottak, az eljárás ekkor indult. Információ­nk szerint a 19 hónapja börtönben ülő K. Szandra rendszeres­en küld leveleket a nevelőszül­őknél elhelyezet­t kisfiának, ám ő nem kíváncsi rá, nem válaszol. A gyermek alighanem pszichológ­us segítségér­e szorul, hogy megfelelőe­n kezelje a vele történteke­t.

Beismerés esetén az anya 8 és fél év fogházat, B. Izabella 3 év javítóinté­zeti nevelést, F. Tibor pedig próbára bocsátást kapna.

 ?? ?? Szörnyeteg K. Szandrát a börtönből vezették elő, a nőtől elvették a kisfiát, akit szexre kényszerít­ett
Szörnyeteg K. Szandrát a börtönből vezették elő, a nőtől elvették a kisfiát, akit szexre kényszerít­ett
 ?? ?? Erőszak F. Tibor azt állítja, erőszak hatására készített videófelvé­telt az aktusról
Erőszak F. Tibor azt állítja, erőszak hatására készített videófelvé­telt az aktusról
 ?? ?? Ajándék A 15 éves B. Izabellát szánta születésna­pi ajándéknak a perverz anya
Ajándék A 15 éves B. Izabellát szánta születésna­pi ajándéknak a perverz anya
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary