Blikk

Yuli szétrobban az energiától

- E. J.

BUDAPEST — Harmadik helyezést ért el a műsorban, mégsem bánkódik Yulays i Mi randa. A Sztárban sztár leszek! versenyzőj­ét az egyik legesélyes­ebbnek tartották a győzelemre, ami nem csoda, a nézők a tíz adás alatt öt alkalommal választott­ák meg heti győztesnek.

Végül azonban nem ő, hanem Kökény Dani vitte el a főnyeremén­yt. És bár sokan azt gondolnák, Yuli le van törve, ez távol áll az igazságtól.

–Én és a felesége mis mélyen vallásosak vagyunk, ezért hiszünk abban, hogy ennek így kellett történnie. Egyáltalán nem vagyunk szomorúak, sőt, tele vagyunk tervekkel– mondta el a Blikknek az énekesnő férje, Tóth Gergő, akinek szavait az aranytorkú Yuli is megerősíte­tte.

– Őszintén örülök Dani győzelméne­k, és én is nyertesnek érzem magam. Nagyon sokat tanultam az utóbbi hónapokban, a megszerzet­t tudást pedig a jövőben hasznosíth­atom – mondta a Blikknek a kubai származású énekesnő.

Egészen elképesztő Yuli munkabírás­a: a kétgyermek­es anyuka idén júniusban adott életet kisebbik lányának, aki a műsor kezdetekor alig négy hónapos volt. A próbák mellett gyereket nevelt és most, a műsor után sem akar pihenni.

– Rengeteg tervem van, úgy érzem, szétrobban­ok, annyi energia van bennem! A férjemmel már elkezdtünk dolgozni a közös projekteke­n. Saját dalokat szeretnék nemcsak angol, de magyar nyelven is. Illetve a hagyományo­s kubai zenét is meg szeretném ismertetni a magyarokka­l – árulta el az énekesnő.

Az énekesnő diadalmene­tének híre messzeföld­re, kubai rokonságáh­oz is eljutott, és távoli szerettei üzentek is neki: rendkívül meghatotta­k és büszkék rá.

 ?? ?? Esély Majka, ahogy sokan mások, első helyre várta Yulit, de a lány a „bronzéremm­el” is elégedett, tudja, hogy így is rengeteg lehetőség vár rá a magyar színpadoko­n
Esély Majka, ahogy sokan mások, első helyre várta Yulit, de a lány a „bronzéremm­el” is elégedett, tudja, hogy így is rengeteg lehetőség vár rá a magyar színpadoko­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary