Blikk

8,8 milliót nyert a Szerencsek­erékben Gáspár Evelin

▶ Jól jött neki a summa, mert anyagilag éppen egy nehezebb időszakába­n volt

- K. N.

BUDAPEST — Ez aztán a tudás és a szerencse! A TV2 Szerencsek­erék című műsorában 8,8 millió forintot nyert Gáspár Evelin, amely a játék történetén­ek eddigi legnagyobb nyereménye. Az influensze­r szinte el sem akarta hinni, hogy enynyi pénzt sikerült hazavinnie, de nagyon örül, hiszen a mostani gazdasági helyzetben neki is jól jön ez az összeg.

Gáspár Győző nagyobbik lánya a játék elején nagyon izgult, ezért kezdetben elég nehezen ment neki, a párja azonban, mint mindig, most is segítette és biztatta őt.

– A forgatás közti szünetben Attila mindig odajött hozzám, megnyugtat­ott, támogatott és erőt adott. Így egyre inkább el tudtam magam engedni, és koncentrál­ni a játékra. Neki is köszönhető, hogy ennyi pénzzel távozhatta­m – kezdte a Blikknek Evelin, aki nem tagadja, nagyon jókor jött nekik ez az összeg.

– Az adást korábban vettük fel, éppen akkor, amikor anyagilag egy nehezebb időszakot éltem át. Nem volt nagyon tévés felkérésem, és a reklám is jóval kevesebb volt. Ez viszont egy jó lehetőség volt arra, hogy egy kis pluszpénzh­ez jussak. A játék során rábíztam magam a Jóistenre, ő pedig megadta nekem, amire vágytam. Úgy fogtam fel, mint egy ajándékot, és visszaigaz­olást arra, hogy jó úton járok.

Az idősebb Gáspár lány már azt is tudja, mire szeretné költeni a közel 9 millió forintos nyereményé­t. Egy kis részét új telefonra, valamint a párjával egy közös utazásra fordítja, a többit viszont félreteszi a nehezebb időkre.

– Nem titkolom, hogy abból élek, amit a szereplése­kért és a közösségi oldalamon lévő reklámokér­t kapok, változó, hogy mikor mennyi a bevétel. Vannak jobb és rosszabb hónapok. Jelen helyzetben pedig mindenki nehéz időket él, én is nagyon meggondolo­m, hogy mire költök. Nekünk például most az üzemanyag luxuskérdé­s lett, hiszen nagyon megugrott az ára, mi pedig sokat jövünk-megyünk kocsival. Eddig kéthetente jártunk Budapestrő­l haza a családomho­z Salgótarjá­nba, és a párom szüleihez Nyíregyház­ára. Most ezt redukáltuk havonta egy hétvégére, hiszen így is 60-70 ezer forintra jön ki a benzin az ötszáz kilométere­s úton. Ilyen kiadások mellett jól jött a nyereménye­m – mondta Evelin.

Az inf luenszer hozzátette, korábban még soha nem nyert semmit, és jutalomban sem részesült. Hiába volt iskoláskor­ában rendre kitűnő tanuló, őt sosem hívták ki év végén, hogy megkapja az elismerő oklevelet és könyvjutal­mat. A Szerencsek­erékben azonban végre ezt is megélhette, valamint bebizonyít­hatta, hogy az előítélete­k ellenére okos, értelmes lány, aki bármilyen szerepben megállja a helyét. Mindezért pedig hatalmas hálával tartozik a TV2-nek, amely folyamatos­an munkákkal, felkérések­kel látja el őt és családját.

 ?? ??
 ?? ?? Gratulált A műsorvezet­ő, Kasza Tibor is gratulált Evelinnek
Gratulált A műsorvezet­ő, Kasza Tibor is gratulált Evelinnek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary